Romania. Anotimpuri & Romania. Seasons

Romania. Anotimpuri & Romania. Seasons
-10%
Preț: 76,50 lei
85,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-85518-6-2
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 104

DESCRIERE

Romania. Anotimpuri & Romania. Seasons

Este un privilegiu teribil ca Romania are patru anotimpuri. Dar asta e departe de a insemna totul. Exista Carpatii si malul de Mare, Dunarea si fabuloasa ei Delta, dealurile incarcate cu vii si livezi si nesfarsitele popoare de inaripate, satul si sarbatorile de peste an, campul cu muncile lui ori anotimpurile din sufletul omului.
Anotimpurile alcatuiesc o Romanie ce seamana cu un templu. Patru imensi pereti, plini de fresce, care nu vor in ruptul capului sa incapa intre rame...

It is an extraordinary privilege for Romania to have four seasons. But this is far from meaning everything.
The country has the Carpathians and the seashore, the Danube and its fabulous Delta, the orchards and the vineyards, the villages and their annual festivals, the large fields and the seasons of mans soul.
Seasons from a Romania which looks like a temple. Fourhuge walls, adorned with frescoes, which violently oppose being placed in a frame...

Fotografii: Andreescu, Florin si Raicu Anda, Ogri

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.073 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.