RODUL MAINILOR MELE (Caiet de lucru si indrumator metodic)

RODUL MAINILOR MELE (Caiet de lucru si indrumator metodic)
-10%
Preț: 9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 110
Format: 21*29
Categoria: Pedagogie

DESCRIERE

RODUL MAINILOR MELE (Caiet de lucru si indrumator metodic)
I. CUVÂNT CATRE CITITOR

Este extraordinar sa poti face singur anumite lucruri. Ceea ce rezulta este rodul muncii tale, iar bucuria reusitei este deplina.
Pentru ca satisfactia muncii împlinite nu e legata de o anumita categorie de vârsta, prezentul material se ofera cu generozitate tuturor celor care au la dispozitie materiale necostisitoare, putin timp liber, dar mai ales imaginatie si dorinta de a "mestesugi" frumosul.
Principalii beneficiari ai lucrarii sunt, însa, elevii, care, începând din clasa a II-a, pot realiza, în clasa ori în afara ei, lucruri pe care, poate n-au crezut ca sunt în stare sa le faca.
De aceea, întregul continut este structurat pe principii didactice, conducându-l pas cu pas pe cel care se angajeaza în demersul propus.
De cele mai multe ori, elevul este condus în întreprinderea sa de dascal. Acest fapt i-a determinat pe autori sa puna la dispozitia acestuia documente de proiectare si planificare, toate în intentia de a-i usura munca la clasa si de a-l conduce firesc de la proiectare la realizarea si evaluarea rezultatului final.
Gândit ca un optional în cadrul caruia elevul sa lucreze cu interes si placere, prezentul material ofera dascalului posibilitatea de a aborda continuturile propuse si în cadrul orelor de abilitati practice.
Oricare ar fi optiunea abordarii, rezultatele vor încununa din plin efortul depus.

Inspector scolar pentru învatamântul primar
Anicuta Ursache

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.