Richard Webster, Ghizii spirituali si ingerii pazitori. Intra in contact cu ajutoarele tale invizibile

Richard Webster, Ghizii spirituali si ingerii pazitori. Intra in contact cu ajutoarele tale invizibile
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 368
Categoria: Ezoteric

DESCRIERE

Cu totii avem o echipa de sprijin, formata din ajutoare spirituale. Ele se afla deja acolo pentru noi, acordandu-ne protectie si oferindu-ne indrumare subtila.

Atunci cand lucram in mod constient la stabilirea unei relatii cu acestea, ne deschidem in fata unor noi oportunitati. Prin intermediul asistentei primite de la ghizii nostri spirituali si de la ingerii pazitori, ne putem descoperi puterea interioara, putem invinge dependenta si boala, putem afla raspunsul la anumite intrebari importante si putem dobandi capacitatea de a ne descoperi talentele.

Nu este nevoie de abilitati mediumice sau intuitive extraordinare, pentru a putea realiza un contact direct si constient cu ghizii spirituali.

Aceasta carte, usor de parcurs, te va ghida pentru:
  • Descoperirea scopului vietii cu ajutorul ingerului pazitor
  • Descoperirea unor modalitati de lucru cu arhanghelii
  • Explorarea legaturii dintre vietile trecute si ghizii spirituali
  • Experimentarea unor tehnici variate pentru contactarea pe cont propriu sau alaturi de un grup de prieteni cu viziuni similare, a ajutoarelor tale spirituale.
   Exploreaza lumea nevazuta si bucura-te de sprijin si incredere, stiind ca niciodata nu esti singur.


Cuprins:

INTRODUCERE... 11
PREFATA... 21

   Partea Intai INGERII... 23

CAPITOLUL I
   INGERII... 23
CAPITOLUL II
   INGERUL TAU PAZITOR... 53
CAPITOLUL III
   CREAREA INGERULUI TAU PAZITOR... 87
CAPITOLUL IV
   LUCRARI CU ARHANGHELII... 103
CAPITOLUL V
   LUCRARI DE VINDECARE... 117
CAPITOLUL VI
   INGERII, CREATIVITATEA SI ARTELE... 131
CAPITOLUL VII
   JURNALUL INGERULUI TAU... 143
CAPITOLUL VIII
   ALTARUL INGERULUI TAU... 151
CAPITOLUL IX
   PIETRELE PRETIOASE Sl INGERUL TAU PAZITOR... 159
CAPITOLUL X
   AFLAREA SCOPULUI VIETII TALE CU AJUTORUL INGERULUI PAZITOR... 167

   Partea a Doua SPIRITUL... 175

CAPITOLUL XI
   GHIZII SPIRITUALI... 177
CAPITOLUL XII
   MODALITATI DE CONTACTARE A GHIZILOR SPIRITUALI... 197
CAPITOLUL XIII
   DESCOPERIREA GHIZILOR SPIRITUALI CU AJUTORUL INTUITIEI... 227
CAPITOLUL XIV
   GHIZII SPIRITUALI SI SANATATEA EMOTIONALA... 241
CAPITOLUL XV
   O MAI MARE INCREDERE SI STIMA DE SINE... 253
CAPITOLUL XVI
   NUMARUL NELIMITAT AL GHIZILOR TAI SPIRITUALI... 261
CAPITOLUL XVII
   CERCUL SPIRITUAL... 275
CAPITOLUL XVIII
   CUM SA DEVII UN MEDIUM... 297
CAPITOLUL XIX
   METODA DE LUCRU"IN PERECHI"... 303
CAPITOLUL XX
   CONEXIUNEA CU VIATA ANTERIOARA... 309
CAPITOLUL XXI
   ALTE TIPURI DE AJUTOARE INVIZIBILE... 319
CAPITOLUL XXII
   CONCLUZIE... 329

GLOSAR... 333
INDEX... 339
NOTE... 351


Fragmente:


pag. 46-47

   ingerul Domnului

   Exista anumite dovezi care indica faptul ca Iisus Hristos a vizitat Pamantul in forma de inger, inainte de intruparea sa. Cartea Genezei spune cum Hagar a fugit de Sarai, amanta lui, dupa ce ea a ramas gravida. Ingerul Domnului a gasit-o langa o fantana cu apa, in pustiu. Ingerul i-a spus:"Iata, tu ai ramas grea si vei naste un fiu si-i vei pune numele Ismael"(Geneza 16: 11). In versetul 13 se spune ca:"ea a chemat numele Domnului care a grait catre ea, Tu Dumnezeule, din interiorul meu". Evident, in aceasta situatie, Ingerul Domnului si Dumnezeu sunt unul si acelasi.
   Aceeasi situatie apare in Cartea Exodului, atunci cand un inger i-a aparut lui Moise in rugul aprins. Capitolul 3, Versetele 2-4 citire:
   Ingerul Domnului i S-a aratat intr-o flacara de foc, care iesea din mijlocul unui rug. Moise s-a uitat; si iata ca rugul era tot un foc, si rugul nu se mistuia deloc.
   Moise a zis:"Am sa ma intorc sa vad ce este aceasta vedenie minunata si pentru ce nu se mistuie rugul".
   Domnul a vazut ca el se intoarce sa vada; si Dumnezeu l-a chemat din mijlocul rugului si a zis:"Moise! Moise!". El a raspuns:"Iata-ma!".
   Inca o data, ingerul Domnului si Dumnezeu sunt unul si acelasi. Prin urmare, se pare ca Ingerul Domnului, cel putin in Vechiul Testament, este un aspect vizibil al Lui Iisus Hristos.

   Regina ingerilor

   In dimineata zilei de 18 iulie 1830, Catherine Laboure, un membru al Surorilor de Caritate, s-a trezit la vederea unui inger frumos."Du-te rapid la capela", i-a spus ingerul. Catherine s-a grabit sa asculte si s-a trezit in prezenta Fecioarei Maria. Ea i-a spus lui Catherine ca Ea este mama binecuvantata a tuturor copiilor si ca este cunoscuta ca Regina Ingerilor.
   Pe parcursul mai multor luni de la aceasta aparitie, Catherine si-a petrecut timpul in rugaciune si contemplare. In fiecare dimineata, ea a revenit la capela, in speranta de a o revedea pe Regina Ingerilor.
   intr-o dimineata, Regina a aparut deasupra unui glob inconjurat de o lumina pura, imbracata in stralucire. Ea si-a intins mainile, si razele de lumina stralucitoare au sarit din inelele pe care le purta pe fiecare deget, aprinzand globul. Regina i-a spus lui Catherine ca globul reprezinta Pamantul, si razele de foc simbolizau ajutorul pe care ea este capabila sa il ofere copiilor care il cer pentru ei. Din pacate, inelele care nu emiteau raze de lumina simbolizau copiii care au uitat sa ceara ajutor.
   Apoi, Regina Ingerilor i-a spus lui Catherine ca este voia Lui Dumnezeu sa fie facuta o medalie de protectie cu o scena care sa reprezinte iubirea neconditionata a Lui Dumnezeu si ca aceasta va acorda protectie tuturor celor care o vor purta.pag. 131-132

   CAPITOLUL VI

   INGERII, CREATIVITATEA Sl ARTELE

   In ciuda faptului ca am intalnit frecvent  oameni care pretind ca nu sunt creativi, eu sunt de parere ca toti avem in noi un spirit extrem de creativ. De fiecare data cand avem in minte un gand, putem crea ceva. Daca ingrijesti o gradina, faci ceva creativ. Daca pregatesti masa, de asemenea, creezi ceva. Problema apare deoarece multi oameni tind sa creada ca aceasta creativitate se aplica numai in cazul unui lucru artistic. Eu cred ca noi cu totii avem, de asemenea, si o latura artistica si creativa a fiintelor noastre, dar avem adesea dificultati in gasirea ei.
   Una din rudele mele mai in varsta nu descoperise ca este priceput la lucru manual, pana cand nu a fost imobilizat la pat, pentru mai multe luni. Este putin probabil ca el sa fi descoperit vreodata ca poseda acest talent, daca nu s-ar fi imbolnavit.
   O cunostinta a descoperit ca avea talent sa cante la ferastraul muzical. Dave nu ar fi realizat niciodata acest  lucru,  daca nu  si-ar  fi petrecut o vacanta de vara in natura, taind copaci. intr-o noapte, un prieten i-a spus ca a vazut pe cineva cantand la un ferastrau, si imediat Dave a decis sa incerce si el pe unul dintre ferastraiele pe care le foloseau. Spre uimirea sa, el a fost capabil sa cante la el.
   O ruda a reusit sa treaca peste un moment deosebit de dificil din viata ei, scriindu-si toate emotiile inabusite. In prezent, ea face bani din aceste povestiri scurte.
   Toate aceste persoane si-au descoperit talentul din intamplare. Desigur, exista persoane care isi cunosc talentele speciale, inca din ziua in care s-au nascut. Mozart este un exemplu perfect. El canta la un tip de clavecin si compunea muzica, inca de la varsta de 4 ani.
   Majoritatea dintre noi nu suntem atat de norocosi, iar unii oameni isi parcurg intreaga viata, nestiind care sunt talentele lor. Nu trebuie sa se intample acest lucru. Tot ce trebuie sa facem este sa le cerem ingerilor nostri pazitori ajutorul in gasirea talentele noastre. De asemenea, tot ei ne vor ajuta sa le dezvoltam, odata ce le-am descoperit.
   De obicei, tot felul de poeti si artisti includ, cu regularitate, in operele lor ingerii. Intr-un fel, acest lucru nu este surprinzator, de vreme ce poetii si artistii trateaza emotiile si sentimentele la niveluri foarte profunde. Origen, faimosul teolog stravechi, credea ca ingerii au fost implicati in crearea limbajului, asadar, acestia au folosit cuvintele, inca de la inceputul timpurilor.
   William Blake (1757-1827) a fost un vizionar si un mistic, precum si un rebel romantic. El a fost...pag. 167-168

   CAPITOLUL X

   AFLAREA SCOPULUI VIETII TALE CU AJUTORUL INGERULUI PAZITOR

   Ne aflam cu totii aici dintr-un anumit motiv si pentru un scop anume, chiar daca nu suntem complet constienti de acest lucru. In Capitolul 6, am discutat despre folosirea ingerilor nostri pazitori pentru a ne ajuta sa ne descoperim talentelor. Scopul nostru in viata este adesea legat de talentele noastre, dar este cu mult mai important decat acestea. Scopul tau in viata este ceea ce trebuie sa realizezi aici, in aceasta viata. Pentru majoritatea oamenilor, intrebarea privind scopul pentru care ne aflam aici, are un raspuns destul de dificil. Nu ar fi fost viata mult mai usoara daca am fi stiut care este acesta?
   Avand un scop deja prestabilit, ne-am putea focaliza intr-un mod mai clar asupra acestuia si am putea avea un simt al directiei. Cu toate acestea, tot trebuie sa gasim motivatia de a realiza acest lucru, dar aceasta nu ar fi ceva greu, odata ce stim ce ne dorim si avem un plan pe care sa il indeplinim.
   Mai multe relatari consemnate ale unor oameni care au avut experiente la limita mortii, relateaza un profund regret atunci cand isi amintesc de viata lor din"lumea de dincolo" si realizeaza ca au reusit sa infaptuiasca doar o fractiune din ceea ce erau capabili sa faca. De obicei, aceste persoane au devenit extrem de motivate dupa recuperare, deoarece ele si-au dat seama ca ar putea, si ar trebui, sa faca mai mult cu viata lor, decat au facut pana in acel moment.
   Timp de multi ani am citit in palme in mall-uri, uneori citind 100 sau mai mult de 100 de palme pe zi. Chiar si acum as citi palmele oamenilor cu un potential enorm si i-as intreba ce au de gand sa faca cu viata lor. M-am mahnit sa observ ca majoritatea trec prin viata de la o zi la alta, fara a avea vreun obiectiv si nici ambitii reale. Tot acest potential este irosit!
   Cu toate acestea, daca aceste persoane ar fi stiut ce trebuie sa faca aici, nu ar fi facut-o? Desigur, unii nu, dar multi ar fi facut-o.
   Cu multi ani in urma, am cunoscut o femeie, o artista talentata, cantareata si scriitor. De asemenea, ea a fost extrem de atractiva si a lucrat pentru un timp ca model. A avut capacitatea sa isi lase amprenta in oricare dintre aceste domenii, dar nu a realizat absolut nimic cu viata sa.
   Exista multe motive pentru acest lucru. Lipsa de incredere si de nesiguranta a jucat, desigur, un rol. De asemenea, in cazul ei cred ca a fost implicata si frica. Cu toate acestea, principala cauza a ruinarii acestei femei au fost drogurile si alcoolul. Si-a...pag. 297-298

   CAPITOLUL XVIII

   CUM SA DEVII UN MEDIUM

   Un medium este o persoana care are capacitatea de a actiona in calitate de purtator de cuvant al spiritelor decedate. El sau ea poate sa comunice cu ghizii spirituali ai altor oameni si sa le ofere mesaje din lumea de dincolo.
   Anumiti oamenilor devin mediumi in mod natural, in timp ce altii sunt mai reticenti. Este un lucru sa comunici in particular cu propriul tau ghid spiritual, dar este altceva sa comunici in mod public cu ghizii altor oameni. Multi mediumi comunica in timp ce se afla intr-o stare de transa, iar anumiti oameni considera ca este jenant la prima vedere sa permita acest lucru sa se intample, atunci cand alte persoane sunt prezente.
   Doris Stokes a fost o persoana care a devenit medium, in mod natural. Toata viata ei a avut experiente cu voci care vorbeau cu ea si a constatat ca prin relatarea a ceea ce i-au spus vocile, ea ar putea ajuta pe multi altii. Ea a inceput acest tip de comunicari alaturi de prietenii ei, in bucatarie, dar intalnirile au crescut ca numar de persoane, din ce in ce mai mult. In cele din urma, cand sedintele saptamanale ii umpleau casa, cu oameni inghesuiti pe hol si pe scari, ea a inceput organizarea de reuniuni in sali si in biserici. In cele din urma, ea a devenit cunoscuta in intreaga lume, pentru darul ei de a comunica cu spiritele.
   Doris Stokes a inceput cu prieteni sustinatori. Acestea sunt printre cele mai eficiente modalitati de a incepe. Te vei simti mult mai confortabil si relaxat, fiind inconjurat de oamenii care cred in tine si te indragesc, decat daca ai incepe cu o camera plina de straini.

   Unde sa incepi

   Poti gasi util sa incepi in cadrul cercului tau spiritual, deja dezvoltat. Aceasta ar fi o modalitate, in cazul in care familia ta este sceptica in legatura cu abilitatile tale mediumice. Este mult mai bine sa incepi cu oameni care au incredere in ceea ce faci. Vei avea parte de multa negativitate din partea scepticilor, destul de repede, si este mai bine sa castigi o anumita incredere, inainte de a te confrunta cu acest lucru.
   Prietena mea, Pat Page, si-a inceput cariera ca medium profesionist la un club de afaceri. Ea a fost invitata ca oaspete vorbitor, dar a fost introdusa spectatorilor, ca medium. Prin urmare, ea a simtit ca trebuie sa includa anumite informatii despre spirite, in discursul ei. S-a dovedit a fi un dezastru total. Grupul careia i s-a adresat era format din oameni de afaceri perfizi, cu niciun fel de interes fata de lumea spiritelor.


Nr. de pagini: 368
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.089 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.