Protocoalele inteleptilor Sionului - In romaneste de Ion. I. Mota

Protocoalele inteleptilor Sionului - In romaneste de Ion. I. Mota
Preț: 10,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Sumar: Dreptul este in forta. Libertatea este o idee. Liberalismul. Credinta.  Autonomia. Despotismul capitahilui. Dusmanul intern. Multimea. Anarhia. Politica si morala. Dreptul celui mai tare. Puterea evreiasca francmasona este de neinvins. Scopul justifica mijloacele. Multimea este oarba. Alfabetul politic. Discordiile partidelor. Forma de guvern care conduce cel mai bine la scopul vostru este autocratia. Lichiorurile tari. Clasicismul. Desfraul. Principiul si regulile guvernului evreiesc si francmason. Teroarea. Libertate, Egalitate, Fraternitate. Principiul guvernului dinastie. Privilegiile aristocratiei crestinilor nimicite. Noua aristocratie. Calcul psihologic. Abstractia libertatii. Amovibilitatea reprezentantilor poporului.

Fragment:
 "Sa parasim orice frazeologie: sa studiem fiecare idee prin ea insasi, sa luminam situatia prin comparatii si deductii. Voi formula deci sistemul nostru din punctul vostru de vedere si din punctul devedere al crestinilor. Trebuie remarcat ca oamenii care au instincte rele sunt mai numerosi decat cei cu instincte bune. De aceea se ating cele mai bune rezultate conducand pe oameni prin violenta si teroare, nu prin discutii academice. Fiecare om nazuieste la putere, sunt putini care nu sunt dispusi sa jertfeasca bunurile tuturor pentru a-si ajunge binele lor propriu. Cine a tinut pe loc bestiile feroce care se numesc oameni? Cine i-a calauzit pana acum? La inceputul oranduirii sociale ei s-au supus puterii brutale si oarbe, mai tarziu legii, care nu este decat aceeasi putere insa mascata. Conchid deci din aceasta ca, dupa legea naturii, dreptul consta in putere. Libertatea politica este o idee iar nu un fapt. Trebuie sa stii sa aplici aceasta idee cand este necesar sa atragi masele populare in partidul tau prin momeala unei idei, daca acest partid a formulat scopul de a nimici partidul care este la putere.

Nr. de pagini: 96
Anul aparitiei: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

19,00 lei
20,00 lei (-5%)
Created in 0.068 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.