Protectia maternitatii la locul de munca

Protectia maternitatii la locul de munca
-15%
Preț: 25,50 lei
30,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2020
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Razvan Vasiliu este doctor *in drept si in ultimii 15 ani s-a specializat in dreptul muncii si dialog social. Ca avocat s-a remarcat prin castigarea a numeroase litigii de munca, precum si in domeniul consultantei, fiind unul dintre cei mai buni experti cu care mari companii lucreaza in medierea conflictelor si in negocierea clauzelor litigioase, respectiv a contractelor colective la nivel de unitate.

Experienta sa in dreptul muncii este valorificata si in cadrul cursurilor la care este invitat sau pe care le organizeaza pentru specialisti in HR ori pentru angajatorii interesati sa interpreteze si sa aplice corect textele de lege in activitatea profesionala.

Andreea Miclea: In 2007 a obtinut licenta in drept (Universite Paris 1 Panthaon-Sorbonne), continuand cu un program de master in cadrul aceleiasi institutii de invatamant. Doctor in drept, membru al Baroului Bucuresti si avocat specializat in dreptul muncii, este, in prezent, PartenerTn cadrul SCAVasiliu & Miclea.

Prezenta lucrare se doreste a fi un indrumar practic si util atat pentru tinerii parinti sau angajatii care urmeaza sa devina parinti cat si pentru managerii de resurse umane din cadrul companiilor. 1n lucrarea de fata veti putea gasi raspunsuri, clare, concise si practice la unele dintre cele mai frecvente intrebari pe care le-am primit de-a lungul timpului legat de protectia maternitatii la locul de munca. Vom oferi solutii la cele mai des intalnite situatii cu care ne-am confruntat de-a lungul carierei noastre aparand si promovand interesele clientilor nostri, tinand cont si de practica instantelor judecatoresti in legatura cu drepturile salariatilor pe perioada maternitatii respectiv a concediului de crestere si ingrijire a copilului, precum si obligatiile ce le revin. Scopul acestei lucrari este acela de a va oferi, intr-un singur loc, toate informatiile esentiale pe care trebuie sa le cunoasteti in legatura cu normele de drept incidente in cazul starii de graviditate sau in perioada de dupa nasterea


Autori: Razvan Vasiliu, Andreea Miclea
Anul aparitiei: 2020
Numar pagini: 160
Format: 14x21

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.076 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.