PROMOTIE "Valentine's Day": Tratat de mângâieri

PROMOTIE 'Valentine's Day': Tratat de mângâieri
-20%
Preț: 31,20 lei
39,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-707-047-X
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 416
Categoria: Iubire & sex

DESCRIERE

"Pe şold, pielea se întinde, ridicată de oasele de dedesubt şi de muşchi puternici. Sensibilitatea ei este încă şi mai mare decât cea a pântecelui şi chiar a taliei. Atingerile uşoare cu vârfurile degetelor provoacă în aceste locuri mici seisme ale căror unde fac să vibreze întregul trup. Este o vastă suprafaţă convexă pe care degetele pot face dovada măiestriei lor. După toate tipurile de mişcări ale vârfului degetelor, unghiile îşi intră-n drepturi, brăzdând, zgâriind, pişcând. Şi-atunci, mâna devine şi mai lacomă, apucând, cuprinzând în căuş şi-apoi frământând, lărgindu-şi în sfârşit acţiunea de la talie la coapsă.
Bineînţeles, acolo pe unde a trecut mâna, şi gura poate trece sau va trece, mai pricepută în anumite locuri, pentru a minuna trupul şi însori pielea."

***

"Ce fac de obicei oamenii pe care-i copleşeşte plictiseala? Optează pentru una dintre următoarele soluţii:
- Schimbă partenerul. Din păcate, lucrul acesta rareori se-ntâm-plă fără durere şi dezastru [. ]
- Se resemnează să trăiască fără fericire erotică. Viaţă, fără-ndoială, posibilă dacă sentimentele sunt puternice, deşi acestea riscă să-şi piardă din intensitate o dată cu dorinţa [. ]
- Regenerează şi reînnoiesc schimburile corporale, astfel încât să menţină interesul partenerului şi să-i susţină plăcerea. Este vorba despre infinita variaţie a mângâierilor, astfel încât, după cum se spunea în Kâma Sutra, -«partenerul să se simtă de parcă ar fi cu treizeci şi două de femei diferite-» sau, reciproc, partenera cu treizeci şi doi de bărbaţi diferiţi. Iar pentru ca acestei reînnoiri să i se ofere toate şansele, de ce să nu apelăm la tratate?"

***

"Părăsiţi căile romane ale centrului torsului şi mergeţi să vă plimbaţi pe întreaga-i întindere. Spate frumos, spate vast, fericită câmpie! Lăsaţi-vă buzele să rătăcească, să culeagă, să ciugulească, însămânţaţi cu vârful limbii, trudiţi, săpaţi cu dinţii, căci nu plăcerea e-aceea care lipseşte! Întoarceţi-vă din nou la calea regală pentru a coborî spre şolduri. Mergeţi în pas vioi. Ajungeţi la rodnicele câmpuri ale şalelor. Încetiniţi, opriţi-vă o clipă: de-aici se-nalţă stoluri de frisoane.
Terenul urcă-n pantă, urmaţi-l, căci trebuie să vă căţăraţi pe dealuri. La mijlocul drumului, se află un loc aparte, exact la jumătate între adâncitura şalelor şi începutul brazdei dintre fese. Este o zonă extraordinară. Săruturile provoacă aici o stranie şi paradoxală impresie: un val de plăcere şi de linişte plin invadează trupul, în timp ce o dorinţă de a face dragoste se iveşte dintr-o dată în pubis. Faceţi un popas în acest uimitor loc de observaţie. Căci ceea ce urmează vă va cere rezistenţă."

Dr Gérard Leleu

***

Pentru a hrăni imaginaţia cititorilor, autorul îi invită la un parcurs senzual al întregului corp (de exemplu el prezintă douăzeci şi opt de tipuri diferite de a săruta si treizeci şi şapte de moduri de a mângâia). Mângâierile pot oferi plăceri infinite fiind minunate expresii ale artei de a iubi. Întotdeauna fericirea amanţilor ia forma subtilă a mângâierilor. Dr Gérard Leleu este specializat în psihoterapia cuplului.

De acelaşi autor, la Editura Trei:
Cum să fim fericiţi în cuplu. Între fidelitate şi infidelitate

Cum să fim fericiţi în cuplu. Intimitate, senzualitate şi sexualitate

Titlul original: Le Traité des caresses
Publicată de: Flammarion, Paris, 1998
Limba originală: franceză
Traducere: Aliza Ardeleanu

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.077 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.