Procedura civila in fise de revizuire. Editia a III-a

Procedura civila in fise de revizuire. Editia a III-a
PRP: 205,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 194,75 lei
Diferență: 10,25 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:

DESCRIERE

In prezentarea editiei a II-a a Fiselor de procedura civila se arata ca pentru studentii facultatilor de drept constituie un loc comun faptul ca procedura civila este „arida, complexa, scortoasa”, cu un volum de informatii de natura sa-l demobilizeze si pe cel mai temerar.

Cea de-a treia editie a Fiselor de procedura civila isi propune sa continue, la un nivel imbunatatit, ceea ce s-a dorit a se fi transmis deja prin lucrarile anterioare:

  • daca e multa materie, nu e musai foarte greu;
  • chiar daca e greu, e atragator;
  • daca e atragator, nu e deloc imposibil sa te apropii.

Rolul fiselor este sa inlesneasca apropierea. S-a dorit ca ele sa reuseasca aceasta nu doar prin expunerea esentei institutiilor procesuale analizate, in ordinea propusa de legiuitor in cuprinsul cartilor codului, ci mai ales prin modul atractiv de prezentare si cu suportul permanent al felului in care jurisprudenta vede institutiile respective.

In respectul utilizatorilor sai, prezenta editie a Fiselor de procedura civila a valorificat modificarile aduse Codului de procedura civila prin Legea nr. 140/2022, Legea nr. 173/2022, Legea nr. 192/2022, Legea nr. 199/2022, Legea nr. 336/2022 si Legea nr. 57/2023 si a evidentiat toate hotararile pronuntate asupra recursurilor in interesul legii sau pentru dezlegarea unor chestiuni de drept.

Spor la invatat!

 

*Numarul de pagini si pretul cartii sunt estimative si pot suferi modificari pana la plecarea cartii in tipar.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0583 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.