Probabilitati, statistica si econometrie asistate de programul Excel

Probabilitati, statistica si econometrie asistate de programul Excel
-25%
Preț: 11,03 lei
14,70 lei (-24,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Cursuri

DESCRIERE

Lucrarea de fata expune principalele concepte si rezultate din teoria probabilitatilor si statistica matematica, precum si algoritmii de calcul, ce stau la baza aplicarii lor in economie si in tehnica, dar mai ales in abordarea econometrica, prin regresii si serii temporale.

Teoria este insotita de probleme si de exemple de calcul rezolvate manual (cu ajutorul tabelelor cu valorile repartitiilor statistice, listate in 14 anexe) sau automatizat (asistate de Excel) cu peste 120 de foi de calcul create de autor, multe completand substantial programele aditionale din biblioteca Analysis ToolPack, livrata de Microsoft cu Excel). Ele au fost dezvoltate, testate si imbunatatite, in cadrul cursurilor si seminariilor sustinute de autor, de a lungul mai multor ani. Sabloanele Excel, foile de calcul dezvoltate cu ele, impreuna cu fisierele de date si instructiunile de folosire, pot fi descarcate de pe situl Societatii Romane de Econometrie (www. res. ase. ro)


Anul aparitiei: 2013
Format: 17 X 23, 8 cm
Numar de pagini: 552

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.