Prioritati strategice ale Romaniei la orizont 2025

Prioritati strategice ale Romaniei la orizont 2025
-5%
Preț: 29,45 lei
31,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017

DESCRIERE

Preocuparile mele din ultimii 25 de ani legate de problemele competitiei economice si, in mod special, de particularitatile concentrarii la nivel micro-economic m-au condus la verificarea sintagmei ca, din perspectiva cauzala, competitivitatea unei tari este intotdeauna generata la nivel microeconomic si se sustine la nivel macroeconomic. Informatiile culese in timpul perioadei de tranzitie, referitoare la pietele interna si externa si la comportamentele complexe ale companiilor romanesti si straine, mi-au permis sa elaborez o viziune proprie asupra prioritatilor strategice ale Romaniei la orizontul anului 2025.

Aplicand, ca si in cazul analizei nodale multicriteriale a sistemelor de companii, principiul identificarii prioritatilor care sa determine intr-o proportie de 80% performanta sistemului, formulez in cele ce urmeaza un set de prioritati strategice pe care le consider esentiale pentru Romania anului 2025.

Studiul cuprinde setul de prioritati de tip strategic insotit de cateva studii adiacente de oportunitate.

Subliniez faptul ca modelul propus nu este nou. El reprezinta a treia versiune, adaptata la noile conditii ale realitatii economice romanesti fata de versiunea initiala din anul 2013.

Autorul

An aparitie 2017
Nr. de pagini 148
Format 17x24

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.082 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.