Prietenii din Arena As

DESCRIERE

Poate ca in viata nimic nu este intamplator si, totodata, nimic nu este ceea ce pare. 13!? Treisprezece personajelor, treisprezece personalitati reunite intr-o carte inedita. Oameni cunoscuti, venerati si apreciati pentru reusitele si pentru amprenta vietii si carierei lor din ARENA ASILOR, a performerilor.

 

In mod firesc, notorietatea publica, popularitatea incontestabila a acestor personaje cu adevarat de poveste au dus la o furibunda rascolire a vietii lor. Bune sau, poate, mai putin bune  – multe s-au scris si multe, mult mai multe s-au spus despre PRIETENII reuniti acum intre copertele acestei carti.

 

Tocmai de aceea, acest demers este unul cu adevarat temerar. Oare ar mai fi ceva de aflat despre acesti oameni?! Raspunsul le apartine doar celor care, asemenea celui care a cutezat sa astearna pe hartie aceste intamplari, vor gasi ragazul si vor avea curiozitatea lecturarii acestei carti scrise sub semnul deplinei onestitati, a celei mai sincere recunostinte si autentice prietenii.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0913 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.