Predici si cuvantari la praznicele Maicii Domnului - Sfantul Ioan din Kronstadt

Predici si cuvantari la praznicele Maicii Domnului - Sfantul Ioan din Kronstadt
-10%
Preț: 12,60 lei
14,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 4 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Categoria: Religie

DESCRIERE

Oriunde ne-am uita in aceasta lume, pretutindeni vedem doar stricaciune, desertaciune si pacat. Pretutindeni predomina cele pamantesti si stricacioase, conversatiile desarte si lipsite de continut, faptele pline de desertaciune - care aproape ca nu ne aduc aminte deloc de cer, de Dumnezeu si de viata de dincolo. Numai in casele evlavioase, icoanele lui Iisus Hristos, ale Preacuratei Sale Maici si ale sfintilor Sai le aduc aminte celor care vor sa inteleaga ca suntem crestini, madulare ale lui Hristos si mostenitori ai Imparatiei Sale; ca asteptam invierea mortilor si viata veacului viitor, in care ne vom uni cu Domnul si cu sfintii, curatindu-ne de orice intinaciune a trupului si a sufletului. Asadar, vedeti ce diferenta exista intre Biserica si lume! Vedeti cat de folositor ii este si cata nevoie are crestinul sa vina la Biserica lui Dumnezeu, sa se educe pentru patria cereasca, sa se...

Oriunde ne-am uita in aceasta lume, pretutindeni vedem doar stricaciune, desertaciune si pacat. Pretutindeni predomina cele pamantesti si stricacioase, conversatiile desarte si lipsite de continut, faptele pline de desertaciune - care aproape ca nu ne aduc aminte deloc de cer, de Dumnezeu si de viata de dincolo. Numai in casele evlavioase, icoanele lui Iisus Hristos, ale Preacuratei Sale Maici si ale sfintilor Sai le aduc aminte celor care vor sa inteleaga ca suntem crestini, madulare ale lui Hristos si mostenitori ai Imparatiei Sale; ca asteptam invierea mortilor si viata veacului viitor, in care ne vom uni cu Domnul si cu sfintii, curatindu-ne de orice intinaciune a trupului si a sufletului. Asadar, vedeti ce diferenta exista intre Biserica si lume! Vedeti cat de folositor ii este si cata nevoie are crestinul sa vina la Biserica lui Dumnezeu, sa se educe pentru patria cereasca, sa se salasluiasca in el Duhul lui Hristos, ca sa se cultive in el trasaturi ceresti si sfinte! Caci unde, daca nu aici, veti auzi Cuvantul lui Dumnezeu; unde, in afara de Biserica, va vor fi puse la dispozitie tainele credintei; de unde veti lua puteri de a trai crestineste? Toate acestea sunt in Biserica si le primim de la Biserica. De aceea sa indragiti sa frecventati Biserica lui Dumnezeu si sa va faceti pe voi insiva biserici vii ale lui Dumnezeu,, ca pietre vii, ziditi-va drept casa duhovniceasca, preotie sfanta, ca sa aduceti jertfe duhovnicesti, bineplacute lui Dumnezeu, prin Iisus Hristos\\" (I Pt. 2, 5).

Autor: Sfantul Ioan din Kronstadt
ISBN:  978-606-666-790-6
Nr pagini: 152
Format: 13x20
Anul aparitiei: 2019

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.