PRAKTISCHER KURS FUR SIMULTANDOLMETSCHEN.

DESCRIERE

PRAKTISCHER KURS FUR SIMULTANDOLMETSCHEN. Redesammlung fur praktische Ubungen fur die MA-Studierenden im 2. Jahrgang des Masterprogramms fur Fachubersetzen und -dolmetschen (MATIS)

Cartea de fata, „Curs practic de interpretare simultana”, este o culegere de discursuri pentru activitati practice, asa cum reiese si din subtitlu, gandita ca material auxiliar pentru seminarele de interpretare de conferinta in modul simultan. Principalul public tinta caruia i se adreseaza sunt studentii din anul II de la Masteratul de Traducere si Interpretare Specializata (MATIS) al Facultatii de Inginerie in Limbi Straine din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, care fac aceasta disciplina in semestrul patru (si ultimul) al studiilor de masterat. Ea poate sa fie folosita ca material de lucru si pentru interpretii aspiranti care au nevoie de practica suplimentara pentru pregatirea profesionala, fie ca se pregatesc individual sau in cadrul unui grup.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0579 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.