Practica realizarii sinelui - Volumul I

Practica realizarii sinelui - Volumul I
-10%
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Ezoteric

DESCRIERE

Practica realizarii sinelui de Paramahansa Yogananda. Au trecut multe decenii de cand Paramahamsa Yogananda a tinut cuvantarile prezentate in aceasta serie antologica, in care ultima parte o reprezinta„Practica Realizarii Sinelui“. Timpul a confirmat vesnicia si clarviziunea intelepciunii sale practice, care patrunde in dimensiunile cele mai profunde ale spiritualitatii, depasind cu mult hotarele tarilor si crezurilor si vorbind in mod universal despre necesitatea spirituala de aparitie a unei noi civilizatii pe Pamant.
Intr-unu din-discursurile prezentate in volumul„In Cautarea Eternitatii“, primul din serie, Paramahamsaji spune:„Telul unic al Asociatiei Realizarii-Sinelui (Societatea Yogoda Satsang) este de a-i arata fiecarui om calea prin care poate intra in contact personal cu Dumnezeu“. Aceasta comuniune divina personala, inima mostenirii sale spirituale, este tema principala si in aceasta carte. Pe masura ce zorii unui nou mileniu se apropie, este evident ca umanitatea nu-si poale pune speranta decat in acele fiinte care au rabdarea sa descopere magnifica iubire si intelegere a prezentei lui Dumnezeu in sufletele noastre, directionand fluxul acestora ca un parfum vindecator catre toti membrii familiei noastre mondiale.
Cu totii parcurgem aceeasi cale sacra, spre o destinatie pe care unii dintre noi poate o intrevad doar foarte vag - o calatorie de autodescoperire ce ni se desfasoara incet-incet in fata, dezvaluind pe parcurs noi daruri si gratii ale sufletului. In functie de fiecare dintre noi, pe unii in timp, pe altii instantaneu, ea conduce catre realizarea deplina a ceea ce suntem cu adevarat: nu forma exterioara care ne invaluie, ci scanteia imuabila a Spiritului Infinit. Rugaciunea mea umila este ca fiecare cititor sa descopere in aceste pagini viziunea profunda a destinului divin si o noua constiinta a bucuriei inerenta calatoriei spirituale.
Cuprinsul cartii„Practica realizarii sinelui Vol. I”:

Prefata
Introducere
Cum poate fi exprimata tineretea vesnica
Remodelarea vietii
Lumea este un spectacol cosmic
De ce a creat Dumnezeu lumea
Cum ne atrage Dumnezeu la El
Armonizarea cu sursa succesului
Afaceri, echilibru si pace interioara - restabilirea echilibrului in saptamana de lucru
Examinarea centrului sistemului nervos
Armonia Divina
Ce este Adevarul?
Omniprezenta constiintei lui Cristos si Krishna
Altruismul spiritual si egoismul material
Oare ne-am mai intalnit candva?
Arta de a trai in lume
Psihologia sensibilitatii
Iubirea aduce numai reusite
Invita Constiinta-Cristica in inima ta
Egalitatea adevarata dintre oameni
Necesitatea principiilor religioase universale
Mahatma Gandhi: Apostolul Pacii
Natiuni, mare atentie!
Glosar

Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 223

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.