Povestea literelor. Caiet auxiliar pentru invatamantul prescolar, nivel 2, 5-7 ani

Povestea literelor. Caiet auxiliar pentru invatamantul prescolar, nivel 2, 5-7 ani
-27%
Preț: 5,84 lei
8,00 lei (-27%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Copii sunt diferiti. De aceea, fiecare copil trebuie comparat numai cu sine insusi.

Cu toate acestea, sunt cateva trasaturi esentiale, in functie de care poate fi apreciat nivelul de dezvoltare al unui copilla un moment dat. Cunoasterea acestor trasaturi sprijina adultii care lucreaza cu copii prescolari, in procesul de selectare a obiectivelor educationale si in alcatuirea programului de activitate potrivit varstei si chiar fiecarui copil in parte, precum si in evaluarea rezultatelor obtinute

In acest context, lucrarile din cadrul colectiei educationale "un pas inainte", ale autoarelor Stefania Antonovici si Anca Vodita, sunt auxiliare didactice care spijina activitatea instructiv-educativa in gradinita si integrarea cu succes a copilului prescolar in clasa I

Educatoarele vor gasi in aceste caiete de lucru o serie de fise pentru evaluiarea initiala, continua si sumativa a prescolarilor din diferite grupe de varsta.

Macheta interesanta si atractiva, tematica adecvata nevoilor si preocuparilor, copiilor prescolari, sarcinile de lucru care respecta prevederile noului curriculum pentru invatamant perscolar, promovat prin O. M. nr. 5233/2008, sunt tot atatea motive care sustin recomandarea noastra privind utilizarea lor atat in cadrul activitatilor pe domenii experientiale cat si in diferite momente ale activitatilor si jocurilor alese. - Viorica Preda. Inspector General M. E. C. I.

 

Autori: Stefania Antonovici, Anca Vodita
Numar pagini: 47
Format: 21x28
Anul aparitiei: 2009

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.066 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.