Popescu Dorin, Captivi la pontul hibrid

Popescu Dorin, Captivi la pontul hibrid
Preț: 54,60 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Categoria: Stiinte politice

DESCRIERE

Dorin Popescu este un exuberant al geopoliticii. Un autor flamboiant, creativ si dornic sa surprinda cu formule noi. Scrie luxuriant, vivace, colorat, insufletit, revarsand asupra cititorului o abundenta de figuri de stil si ornamente care dau un farmec inconfundabil articolelor sale. In spatele acestei feerii a cuvintelor, ideile sunt insa clare, puternice si lucide.

Stilul baroc al scriiturii lui Dorin Popescu este rar intalnit in analiza politicii internationale. Energia lui entuziasta, metaforele in cascada si vartejul de imagini ne prind intr-un iures al lecturii pe care trebuie neaparat sa o terminam inainte de a respira.


„Dramatizarea” spectaculoasa pe care o pune in scena Dorin Popescu in textele sale, cavalcada de imagini voit surprinzatoare, „incantatiile” si volutele in care isi acopera analizele geopolitice altminteri solide, nu fac decat sa ofere cititorului placerea de a descoperi singur, in spatele vegetatiei luxuriante a articolelor care ii poarta semnatura, arhitectura robusta a unei gandiri politice riguroase si profesioniste.
Autorul acestui volum este unul dintre cei mai buni cunoscatori ai spatiului est-european din analiza geopolitica romaneasca. Dorin Popescu intelege mult si repede, este prompt si cu putere de expresie semnificativa.


Piesele din care este compusa aceasta carte-mozaic sunt de esenta tare, rezista probei timpului si alcatuiesc la final o imagine complexa, articulata, coerenta.

ISBN: 978-606-594-721-4
Anul aparitiei: 2020

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.