Politici economice

Politici economice
-5%
Preț: 4,75 lei
5,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011

DESCRIERE

Raspunzand interesului cu care au fost primite primele teme din Colectia „Prelegeri“, continuam publicarea unei noi serii de teme referitoare la politicile economice sectoriale ale statului contemporan. Incepem cu „Politica agricola“ pentru a veni cat mai operativ in sprijinul studentilor de la Facultatea de Economie Generala, care a inscris acest modul in cadrul cursului de „Politici economice“.

      Seria va continua cu teme ce vor fi consacrate altor politici economice sectoriale – politica industriala, politica comerciala, politica ocuparii, politica promovarii cercetarii stiintifice si inovarii, a progresului tehnic, precum si politici de stabilizare macroeconomica: politica preturilor, politica monetara, politica bugetara s. a.

      Tematica abordata in seria „Politici economice“ se adreseaza studentilor de la facultatile cu profil economic, dar prin continutul lor si forma didactica de expunere, ea este accesibila si absolventilor care activeaza in diverse domenii ale vietii economice si doresc sa-si actualizeze cunostintele, specialistilor care urmeaza diverse cursuri de perfectionare, ca si altor persoane care sunt interesate de problemele politicii economice in lumea contemporana.

Autorii

An aparitie 2001
Nr. de pagini 144
Format 14x20

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.087 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.