Perspective studentesti in inovarea invatamantului universitar

Perspective studentesti in inovarea invatamantului universitar
PRP: 25,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 20,00 lei
Diferență: 5,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:

DESCRIERE

Acest volum cuprinde o parte dintre lucrarile sustinute la Conferinta Nationala Perspective studentesti in inovarea invatamantului universitar, organizata de Universitatea „Ovidius” din Constanta, in perioada 7-9 septembrie 2019, in parteneriat cu alte institutii de invatamant superior din tara: Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava, Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati, Universitatea din Pitesti, cu sprijinul Directiei Generale Anticoruptie.

Conferinta nationala studenteasca se afla la editia a doua, dupa aceea din anul precedent, intitulata Tinerii Romaniei la Centenarul Marii Uniri, care a polarizat cercetarile studentesti legate de evenimentul cel mai important al anului 2018 si care s-a concretizat in volumul cu acelasi titlu, publicat de Ovidius University Press (Constanta, 2019).

Scopul principal al manifestarii stiintifice Perspective studentesti in inovarea invatamantului universitar a fost de a mobiliza un numar cat mai mare studenti, pentru a dezvolta o retea stiintifica axata pe inovarea si promovarea invatamantului academic, in raport cu nevoile acestora. In cadrul conferintei s-au desfasurat o comunicari stiintifice orale si prin postere, precum si trei ateliere de lucru tematice. Subiectele abordate s-au circumscris ariilor tematice „Calitate si integritate in procesul educational” si „Dezvoltarea comunitatii academice si a celei locale”: invatamant centrat pe profesor si invatamant centrat pe student; etica si integritate in mediul academic/ societatea romaneasca; integritatea - valoare nationala a culturii romanesti; cultura etica in mediul academic; noile tehnologii de comunicare si informare si procesul de educatie; dezvoltarea parteneriatelor intre institutii academice si entitati publice, private si non-guvernamentale; dezvoltarea abilitatilor practice si a capacitatilor antreprenoriale in invatamantul academic; studentul in comunitatea academica – reprezentarea acestuia in structurile de conducere, organizatiile studentesti si implicarea lor civica.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0953 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.