Persoana umana. Un model de diversitatea antropologica

Persoana umana. Un model de diversitatea antropologica
Preț: 14,74 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2018
Categoria: Proza Diversa

DESCRIERE

Cartea exploreaza, in dimensiune antropologica, personalitatea umana. Ea reuneste un colectiv de specialisti reuniti in cadrul Asociatiei Romane de Studiu a Personalitatii. Intr-o ordine aleatorie, sunt comentate pentru inceput dominantele structurale de tip obsesiv ale personalitatii care pot fi – in diferite contexte – adaptative sau maladaptative si pot intretine si conduite compulsive de tipul jocului de noroc patologic.

The book explores, in an anthropological dimension, the human personality. It brings together a team of specialists gathered within the Romanian Personality Study Association. In the beginning the obsessive structural dominances of the personality are commented, which can be - in different contexts - adaptive or maladaptive and can also maintain compulsive behaviors, such as pathological gambling.

University Press, 2018

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.114 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.