Pelerini in Capadocia sfintilor - DVD

DESCRIERE

In anul 2009, Preafericitul Parinte Daniel a facut o vizita irenica la Constantinopol si un pelerinaj in Turcia. Realizat in anul dedicat Sfintilor capadocieni, pelerinajul a avut o incarcatura spirituala deosebita.

 

Dar Patriarhul nu afost singur in acesta vizita: a fost insotit de peste 400 de pelerini din Romania. Ei au cautat radacinile crestine din pamantul Constantinopolului, au pasit in marile catedrale ale imparatilor Bizantului de altadata, s-au inchinat in biserica romaneaca din Istambul si in Catedrala Patriarhiei Ecumenice.

 

Descoperiti impreuna cu Patriarhul si impreuna cu pelerinii din Romania bisericile parasite, manastirile rupestre si orasele subterane din Capadocia, in provincia marilor sfinti ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie al Nyssei si Grigorie Teologul. Pasiti apoi in cetatile increstinate de Sfantul Apostol Pavel si opriti-va impreuna cu pelerinii in marele amfiteatru si in casa Maicii Domnului din Efes.

 

"Pelerini in Capadocia sfintilor" este un reportaj-documentar care retraseaza harta crestina a Asiei Mici, punctand atent marturiile nepieritoare din acest pamant al sfintilor.

 

Film documentar

Durata: 40 minute

Limba:romana

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0480 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.