Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici (Stan Liliana)

Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici (Stan Liliana)
-16%
Preț: 29,36 lei
34,95 lei (-15,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici constituie un instrument de lucru util cadrelor didactice care desfasoara activitati cu copiii de virsta mica, studentilor aflati in curs de profesionalizare in domeniu, profesorilor din universitati implicati in formarea viitorilor specialisti din gradinite si scoli primare, precum si decidentilor din domeniul politicilor educationale.
Volumul analizeaza actualul context socioeducational de modelare a personalitatii copiilor, prezinta principiile activitatii pedagogice desfasurate cu copiii de virsta mica si evidentiaza specificul componentelor curriculumului invatamintului prescolar si primar (finalitatile si continuturile formarii, metodologia didactica, cu accent pe metodele de comunicare, evaluarea didactica). Materialul include si valoroase instrumente practice: fise de observatie a copilului si a grupuluidecopii, proiectedidactice.

Din cuprins: Pedagogia invatamintului prescolar si pedagogia invatamintului primar– componente ale sistemului stiintelor pedagogice• Lumea contemporana si provocarile ei privind educatia in primii ani de viata• Copilul de virsta mica– un univers de descoperit• Principiile activitatii educative desfasurate cu copiii de virsta mica• Analiza componentelor curriculumului: finalitati, continuturi, metodologie, evaluare in educatia din primii ani de viata• Probleme ale proiectarii didactice in gradinita si scoala primara


Nr. de pagini: 296
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.