Paznic la Han(ul lui Manjoala), Aurel Carasel, Pavcon

Paznic la Han(ul lui Manjoala), Aurel Carasel, Pavcon
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Categoria: Science fiction

DESCRIERE

Volumul de fata continua Seria ”Clasici Renascuti”, un proiect al Editurii Pavcon prin care povestirile si nuvelele unor titani ai literaturii romane, la care autorii au lasat finaluri deschise, sunt continuate in zilele noastre de scriitori contemporani. Acestia se straduiesc sa preia stilul epocii si al scriiturii respective, oferindu-ne incantatoare reverberatii emotionale, menite sa ne faca sa retraim fiorul unei lecturi de inalta calitate.

 

Dupa continuarea a patru povesti de Ion Creanga, in volumul ”Si-nc-odata ca niciodata”, precum si a nuvelei lui Mihai Eminescu, ”Avatarii Faraonului Tlá”, scriitorul Aurel Carasel ne incita acum cu continuarile a doua binecunoscute povestiri fantastice semnate de marele scriitor Ion Luca Caragiale.

 

Contine povestirile:

La hanul lui Manjoala, de I. L. Caragiale

Paznic la han, de A. Carasel

In vreme de razboi, de I. L. Caragiale

Avocatul Diavolului, de A. Carasel

 

Autori: Ion Luca Caragiale & Aurel Carasel

Numar pagini: 182

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.