Patologie Generala pentru studentii Facultatii de Medicina Dentara

Patologie Generala pentru studentii Facultatii de Medicina Dentara
Preț: 16,25 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Categoria: Stomatologie

DESCRIERE

Aceasta carte cuprinde informatii referitoare la patologia generala, concepte de baza necesare pentru intelegerea bolilor. Cartea este impartita in sase capitole ce cuprind notiuni menite sa defineasca termeni si notiuni fundamentale necesare parcurgerii ulterioare a patologiei speciale.
Incepand de la modificari celulare (modificari adaptative, acumulari intra- si extracelulare, moarte celulara), continuand cu tulburari hemodinamice, inflamatii, reparare tisulara, imunopatologie si finalizand cu leziunile tumorale benigne si maligne, aceasta carte are scopul de a-l introduce pe studentul facultatii de medicina dentara in lumea vasta si frumoasa a patologiei si de a-i expune, intr-un mod cat mai concis, multitudinea de leziuni si conexiuni interlezionale pe care le poate prezenta un pacient.

University Press, 2020
ISBN 978-973-169-668-3

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.074 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.