Patericul sau Apoftegmele Parintilor din pustiu - Traducere si postfata de Cristian Badilita - Editia a V-a ravazuta si adaugita

Patericul sau Apoftegmele Parintilor din pustiu - Traducere si postfata de Cristian Badilita - Editia a V-a ravazuta si adaugita
-15%
Preț: 33,15 lei
39,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Religie

DESCRIERE

Patericul sau Apoftegmele Parintilor din pustiu
Traducere, introducere, prezentari si postfata de Cristian Badilita
Editia a V-a revazuta si adaugita

Patericul, o lucrare fundamentala oferita cititorilor intr-o versiune riguroasa, stiintific stabilita, cu studii si introduceri biografice.

„O carte este importanta in masura in care ne pregateste pentru moarte; Patericul este in acelasi timp un manual de dezvatare a lucrurilor nesemnificative, a fleacurilor, a dogmatismului uscat, care inchircesc sufletul si fac aerul din jurul nostru irespirabil. Dar mai presus de toate, Patericul este un minunat insotitor al sufletului catre moarte. Curajul, bunatatea, delicatetea, iubirea si smerenia personajelor din Pateric fac din ele mai mult decit niste simple modele ascetice, mai mult decit niste campioni maniaci ai postului si rugaciunii. Cu ei, de fapt, o imensa armata de cavaleri desavirsiti reinvie pentru o clipa, din faldurile blonde ale pustiului, pentru a ne reaminti ca Dumnezeu ne-a facut, pe toti, la origine, oameni cu, dupa chipul si asemanarea Sa.”

Cristian BadilitaNr. de pagini: 400
Anul aparitiei: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.