Paramnezii

Paramnezii
-20%
Preț: 14,32 lei
17,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-707-023-2
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 176
Categoria: Romane

DESCRIERE

În acest an de graţie, două mii şi. , trăiesc în trecut şi numai în trecut. E atât de sensibil, uneori de dureros, încât îl simt prezent. refac dialoguri, convorbiri cu oameni iubiţi, detestaţi, sau numai întâlniţi, aruncaţi în calea mea, ca o piedică.

Nu sunt sigur că reconstitui firul complicat al povestei. doctorul mi-a spus zilele trecute că am "paramnezii": amestec fărâme de realitate cu invenţii.

Nu mai sunt stăpânul memoriei mele: am început să-mi pierd libertatea.

. Sunt făcut din acele resturi, din zdrenţele întâmplătoare a ceea ce s-a petrecut cu mine. Într-o zi, ele se vor desface, ca şi trupul meu. Printr-o minunată întâmplare care se numeşte prezent, zdrenţele, resturile rămân împreună.

. Poate că mă amăgesc, e vorba numai despre o iluzie, sigur chiar că e vorba despre o iluzie.

Ion Vianu

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.070 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.