Papusa adormita
32,00 lei
40,00 lei (-20%)

Papusa adormita

Papusa adormita
-20%
Autor: ,
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Romane
Preț: 32,00 lei
40,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Papusa adormita. Prezentare - Papusa adormita. Jeffery Deaver revine cu un nou thriller psihologic complex despre un ucigas psihopat scapat dintr-o inchisoare de maxima securitate din California si despre aventura misterioasa si sinistra in care se lanseaza odata ce se vede liber.

Kathryn Dance, agentul special care si-a facut debutul in Luna Rece, experta in limbajul corporal si investigator stralucit–, este eroina principala din Papusa adormita, unde se afla pe urmele lui Daniel Pell, un Charles Manson al zilelor noastre. Pell este un maestru al controlului, care stie sa domine, sa vrajeasca, sa seduca si sa-i exploateze pe cei din jur pentru a-l ajuta in crimele sale.

Pentru a-l prinde pe Pell inainte sa distruga si mai multe vieti, Kathryn Dance trebuie sa ceara ajutorul oamenilor din trecutul ucigasului: trei femei care au trait sub dominatia sadica a cultului condus de Pell si o tanara cunoscuta drept Papusa adormita, singurul supravietuitor al unei familii la al carei masacru Pell a participat.

Nr. de pagini: 480
Anul aparitiei: 2009

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.366 sec