Pachet Biserica Ortodoxa Copta, Proema

Pachet Biserica Ortodoxa Copta, Proema
Preț: 130,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Categoria: Religie

DESCRIERE

Pachetul Biserica Ortodoxa Copta contine 2 volume:


1. Biserica ortodoxa copta - un miracol al istoriei
Autor: Fr. Tadros Y. Malaty

Structurata in 10 capitole, cu titluri ce tintesc mai toate evenimentele si etapele semnificative ale unui trecut bimilenar, cartea releva parcursul istoric al Bisericii Ortodoxe Copte de la origini pana in actualitate, caracteristicile si destinul ei distinct in lumea crestina. Anexele din finalul cartii prezinta lista si succintele biografii ale patriarhilor Bisericii Copte; resedintele patriarhale; drumul Sfintei Familii in timpul refugiului ei in Egipt; locurile sfinte din Egipt, iar Notele de subsol, adaugate din intiativa editurii, detaliaza cronologic biografii, evenimente, personalitati. Toate dau cartii nota documentara cumva exhaustiva. Ele mentin cititorul in pagini oferindu-i o extrem de bogata informatie despre doua milenii de existenta in care credinta a interferat cu istoria si cu deciziile unor autoritati pamantesti intransigente si deseori defavorabile Bisericii crestine. Cartea confirma ca nicaieri pe suprafata terestra, viata omeneasca, pulsul societatilor si al popoarelor nu a fost mai viu, mai intens, mai surprinzator si mai paradoxal decat in Orient si niciunde in alte zone de pe pamant credinta crestina nu a fost atat de supliciata in numele lui Iisus Hristos.

Editie cartonata si supracopertata
Format 230x150
Anul aparitiei: 2019
Nr pagini: 238
ISBN:  978-606-8138-97-8


2. Credinta mea in Biserica Ortodoxa Copta
Autor: Papa Tawadros al II-lea

InaltPresfintia Sa, Papa Tawadros al II-lea a adunat in acest volum o serie de doctrine copte pe care le-a pus sub forma de dialoguri secventiale in 148 de intrebari si raspunsuri. A cautat precizie, simplitate si profunzime, pentru a prezenta aceasta lucrare intr-o maniera practica si adecvata, astfel incat ea sa fie cuprinzatoare, concisa si utila tineretului, fiecarei familii crestine si sa fie benefica pentru toti cei care cauta o explicatie a sperantei care este in credinta copta. Aceste tipuri de intrebari se invart in jurul Sfintei Credinte, scopul fiind acela de a prezenta elementele de baza ale vietii crestine copte si bisericesti sub forma de intrebari si raspunsuri. Aceast mod de expunere este unul dintre cele mai benefice si eficiente in educatia crestina pentru toate varstele. Partea a II-a volumului poarta titlul “Evanghelizarea prin icoane copte” si este reprezentarea iconografica a mesajului biblic.

Editie cartonata si supracopertata
Format 230x150
Anul aparitiei: 2019
Nr pagini: 160
ISBN:  978-606-8138-98-5

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.078 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.