Ortograme. Caietul meu de limba si literatura romana. Ortografia. Volumul 2, clasa a III-a

Ortograme. Caietul meu de limba si literatura romana. Ortografia. Volumul 2, clasa a III-a
Preț: 9,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Categoria: Literatura

DESCRIERE

Lucrarea de fata, CAIETUL MEU DE LIMBA SI LITERATURA ROMANA. ORTOGRAFIA, Clasa a III-a, este un auxiliar didactic, un instrument util cadrului didactic, dar mai ales elevului, fiind parte componenta a unui grupaj de lucrari alcatuite coerent, sprijinindu-se pe recomandarile Ministerului Educatiei si Cercetarii, cuprinse in programele de invatamant si metodologiile didactice diseminate in cadrul inspectoratelor scolare si cercurilor pedagogice, la care s-au adaugat experienta si competenta autoarei.
Auxiliarul cuprinde un demers didactic care porneste de la activitati de invatare ce permit insusirea, accentuarea, aprofundarea si extinderea notiunilor de limba – ortografie, fiind schematizat pe zone, astfel: OBSERV, MEMOREZ  ESENTIALUL, METODA, MA ANTRENEZ, EVALUEZ COMPETENTELE si un set de Teste.
In alcatuirea suitei de publicatii privitoare la ortografie, CAIETUL MEU DE COMUNICARE IN LIMBA ROMANA  (clasa a II-a) si CAIETUL MEU DE LIMBA SI LITERATURA ROMANA (clasele a III-a si a IV-a), s-a avut in vedere si asimilarea experientei europene, prin consultarea unor lucrari similare, utilizate in Franta, Anglia, Germania si Tarile Nordice.
Georgiana Gogoescu

An aparitie: 2020
Format: 28 X 20, 5
Numar pagini: 60

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.066 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.