Organizarea si exercitarea profesiei de avocat. Editia 2

Organizarea si exercitarea profesiei de avocat. Editia 2
Preț: 54,90 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:

DESCRIERE

 

Editia 2 aduce in plus doua capitole si actualizarea informatiei initiale, astfel incat culegerea sa fie utila si celor care urmeaza sa sustina examenul de absolvire a I.N.P.P.A.

Cartea este structurata in trei parti:

Prima parte – sistematizarea unui numar de 405 grile in 12 capitole realizata pe baza studierii programei examenelor de primire in profesia de avocat si a examenelor de absolvire a I.N.P.P.A. din perioada 2015-2021. Scopul primei parti este de a ajuta la parcurgerea materiei si invatarea acesteia.

A doua parte – 200 de grile asezate in 10 teste – are ca scop verificarea cunostintelor in urma parcurgerii primei parti.

A treia parte – raspunsurile si explicatiile pentru primele doua parti. Grilele in privinta carora pot aparea dificultati sunt abordate intr-un limbaj accesibil si intr-un mod sistematic. Astfel, veti regasi anumite paralele sau scurte comparatii cu diferite institutii din legislatia incidenta pentru a va atrage atentia asupra unor similitudini sau dimpotriva, diferente vadite, care sa va ajute in procesul de invatare.

Din cuprins

  • 405 grile sistematizate pe institutii juridice
  • 10 teste de simulare a examenului de admitere a cate 20 grile fiecare
  • Raspunsuri si explicatii

Puncte forte

  • module structurate care permit fixarea informatiei
  • evaluarea in mod prompt a gradului de acoperire a materiei prin intermediul intrebarilor de verificare
  • sublinierea aspectelor care necesita in continuare aprofundare
  • explicatii in cazul grilelor dificile sau interpretabile

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0696 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.