Oracle 9i2. Ghidul dezvoltarii aplicatiilor profesionale

Oracle 9i2. Ghidul dezvoltarii aplicatiilor profesionale
-16%
Preț: 59,64 lei
71,00 lei (-16%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-681-453-X
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 960
Categoria: Software

DESCRIERE

Cuprins: Instalarea serverului de baza de date Oracle9i - Interfata (neprietenoasa) cu serverul: SQL
Plus - Elemente de baza ale interogarilor SQL in Oracle - Declansatoare - Platforme client non-pe-placul Oracle: VFP, VB - Clienti Java

Descriere:
Oracle este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din domeniul aplicatiilor cu baze de date pentru arhitecturi client, server si web. Astazi, compania Oracle are o oferta extrem de generoasa si sofisticata, pornind de la serverul de baze de date Oracle 9i(2)Database (care constituie baza de integrare a tuturor celorlalte), suita de dezvoltare Oracle 9i Developer Suite, la care se adauga serverul de aplicatii Oracle 9i Application Server si, mai nou, suita back-office Oracle Collaboration Suite. Lucrarea surprinde aceste tehnologii, prezentind bazele de date Oracle, dezvoltarea, administrarea si elaborarea aplicatiilor folosind aceasta platforma.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.112 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.