Omul invizibil, H. G. WELLS, Eagle

Omul invizibil, H. G. WELLS, Eagle
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Categoria: Science fiction

DESCRIERE


Omul invizibil este povestea vietii lui Griffin, un om de stiinta devotat cercetarii opticii, care inventeaza o modalitate de a deveni invizibil prin absorbtia sau reflexia luminii si incearca chiar pe pielea lui aceasta teorie.

Wells a scris Omul invizibil in 1897, intre Masina timpului si Razboiul lumilor. Publicat pentru prima data in serial de Pearson’s Magazine in Marea Britanie, Omul invizibil a aparut ca roman in acelasi an in care a fost scris.
Omul invizibil este marcat de lupta autorului de a modela idei pentru care nu existau forme scrise adecvate. Romanul combina o poveste detectivista cu o pledoarie speciala, tipica scriiturii romantice si, mai tarziu, monologurilor dramatice victoriene.

Asemenea multora dintre povestile lui H. G. Wells, Omul invizibil
examineaza aspecte filozofice ale genului si ofera critici culturale pe
subiecte care pot parea posibile doar prin intermediul imaginatiei.

Omul invizibil este povestea vietii lui Griffin, un om de stiinta devotat cercetarii opticii, care inventeaza o modalitate de a deveni invizibil prin absorbtia sau reflexia luminii si incearca chiar pe pielea lui aceasta teorie. Cand isi da seama ca fenomenul este ireversibil, innebuneste de furie si se afunda in aceasta nebunie, pe masura ce inclinatia pentru violenta aleatorie incepe sa preia controlul si sa-i transforme lumea intr-un cadru oribil, pe care nu-l mai poate gestiona.

An de publicare 2019
Dimensiuni 13×20 cm
Format     Paperback
Numar pagini 216

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

11,05 lei
17,00 lei (-35%)
11,05 lei
17,00 lei (-35%)
22,80 lei
24,00 lei (-5%)
Created in 0.103 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.