Obiectivele instruirii - procesului de invatamant - Volumul 8

Obiectivele instruirii - procesului de invatamant - Volumul 8
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2018
Categoria: Pedagogie

DESCRIERE

In primul capitol sunt definite obiectivele instruirii/procesului de invatamant la nivelul unui concept pedagogic fundamental si se analizeaza obiectivele instruirii din perspectiva realitatii pedagogice. In capitolul 2 se evidentiaza necesitatea clasificarii obiectivele instruirii/procesului de invatamant, pe criterii riguroase, la nivel de taxonomii pedagogice si sunt prezentate cele mai semnificative taxonomii pedagogice ale OI/PI, afirmate in teoria si practica instruirii.

Partea de aplicatii urmareste:  1. exemplificarea obiectivelor generale si a obiectivelor specifice exprimate in termeni de competente generale, respectiv specifice, la  nivelul curriculumului scolar, functional in prezent in invatamantul primar; 2. evidentierea deschiderilor posibile la nivelul actiunii de operationalizare realizate de fiecare invatator, institutor si profesor pentru invatamantul primar, in vederea stabilirii, in cele mai bune conditii, a  performantelor concrete ale elevului in cadrul fiecarei activitati didactice.


An aparitie: 2018
Pagini: 152
Marimi: 130 x 200
Tip coperta: Necartonata

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.084 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.