Nutritia sportivului. Compendiu, Stefan Adrian Martin

Nutritia sportivului. Compendiu, Stefan Adrian Martin
Preț: 37,52 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2015
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Compendiul de Nutritie Sportiva este dedicat tuturor studentilor din cadrul sectorului medical si nu numai. Acesta are in vedere aspecte detaliate ale unei bune practici sportive din punct de vedere nutritional. In prima parte a materialului, obiectul principal de discutie este reprezentat de catre efortul general, prestat pe diferite ramuri sportive. In continuare, s-a urmarit o descriere punctuala a macronutrientilor, micronutrientilor si implicit a unor factori de influenta sportiva precum hidratarea cat si utilizarea de suplimente. In cele din urma se vor relata unele considerente generale asupra populatiei aflate la risc, privind satisfacerea totalului nutritiv, din cadrul sportului de performanta, mentionand sportivii diabetici, diferentele metabolice ale sexului feminin si implicit tinerii sportivi.

Acest material, pe parcursul a 400 de pagini, prezinta totalitatea factorilor de influenta a activitatii sportive de mare performanta.

Anul publicarii: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.