Noul Cod fiscal si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 25. 03. 2016. Include Normele metodologice de aplicare a Noului Cod fiscal (Cod 599)

Noul Cod fiscal si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 25. 03. 2016. Include Normele metodologice de aplicare a Noului Cod fiscal (Cod 599)
-15%
Preț: 50,92 lei
59,90 lei (-14,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 768

DESCRIERE

Noul Cod fiscal, desi a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2016, a fost deja modificat si a starnit numeroase intrebari privind modalitatea de aplicare in practica. Tocmai de aceea, aparitia Normelor metodologice de aplicare a acestuia a fost asteptata cu interes de catre contribuabili.
 
Structura lor este, insa, neunitara si, in anumite cazuri, destul de numeroase, nu este indicat clar articolul din Codul fiscal pe care il dezvolta. Lucrarea de fata vine in ajutorul cititorilor in acest sens, continand dispozitiile Normelor metodologice introduse imediat sub articolul sau subdiviziunea de articol din Cod la care se refera. De asemenea, tot sub fiecare articol sunt indicate, acolo unde este cazul, si ordinele emise de ministrul finantelor publice si presedintele ANAF ca legislatie secundara, cuprinzand norme, instructiuni, proceduri si formulare noi. Pentru a facilita consultarea comparativa a dispozitiilor noului Cod fiscal si ale vechiului Cod– Legea nr. 571/2003, culegerea cuprinde un tabel de corespondente intre cele doua acte normative.

Puncte forte

    Forma actualizata La Zi a Codului fiscal si a Normelor, conform ultimelor modificari si completari aduse prin H. G. nr. 159/2016 (M. Of. nr. 208 din 21 martie 2016)
    Normele metodologice introduse sub articolul sau subdiviziunea de articol din Cod la care se refera
    Corelatii legislative cu Ordinele ministrului finantelor publice si ale presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala
    Hartie alba, de calitate superioara, rezistenta la folosire frecventa

Nr. de pagini: 768
Anul aparitiei: 2016

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.