Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Cod 594. Actualizat la 1. 02. 2016

Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Cod 594. Actualizat la 1. 02. 2016
PRP: 19,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 16,92 lei
Diferență: 2,98 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 304

DESCRIERE

Codul de procedura fiscala nu va beneficia de Norme metodologice de aplicare unitare, cuprinse intr-un singur act normativ. Ministerul Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala si alte autoritati cu abilitati in domeniu au ca atributii elaborarea de ordine pentru aplicarea unitara a legislatiei fiscale si procesual fiscale, pe masura identificarii situatiilor care necesita explicatii suplimentare.
 
In acest sens, s-au elaborat deja o serie de ordine cuprinzand norme metodologice, proceduri, instructiuni, norme pentru organizarea activitatii unor institutii, precum si noua formularistica. Unele dintre acestea, de maxima importanta, vor fi redate integral in culegere. Celelalte documente sunt indicate in cuprinsul culegerii, fiind redate si informatii privind: Monitorul Oficial in care au fost publicate, temeiul legal de emitere, cuprinsul pe scurt, alte mentiuni speciale, data de la care sunt aplicabile, precum si actele normative abrogate, acolo unde este cazul. Pentru a facilita consultarea comparativa a dispozitiilor noului Cod de procedura fiscala si ale vechiului Cod– O. G. nr. 92/2003, culegerea cuprinde un tabel de corespondente intre cele doua acte normative.

Puncte forte:

    Forma actualizata La Zi a Codului de procedura fiscala, conform ultimelor modificari si completari aduse prin Legea nr. 358/2015 (M. Of. nr. 988 din 31 decembrie 2015)
    Normele metodologice introduse sub articolul sau subdiviziunea de articol din Cod la care se refera
    Corelatii legislative cu Ordinele ministrului finantelor publice si ale presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala
    Hartie alba, de calitate superioara, rezistenta la folosire frecventa

Nr. de pagini: 304
Anul aparitiei: 2016

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0564 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.