Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 25. 05. 2016 - Cu ultimele modificari si completari aduse prin O. U. G. nr. 13-2016 (M. of. nr. 368 din 12 mai 2016)

Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 25. 05. 2016 - Cu ultimele modificari si completari aduse prin O. U. G. nr. 13-2016 (M. of. nr. 368 din 12 mai 2016)
-15%
Preț: 16,92 lei
19,90 lei (-14,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 328
Categoria: Cod

DESCRIERE

Codul de procedura fiscala nu va beneficia de Norme metodologice de aplicare unitare, cuprinse intr-un singur act normativ. Ministerul Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala si alte autoritati cu abilitati in domeniu au ca atributii elaborarea de ordine pentru aplicarea unitara a legislatiei fiscale si procesual fiscale, pe masura identificarii situatiilor care necesita explicatii suplimentare.
 
In acest sens, s-au elaborat deja o serie de ordine cuprinzand norme metodologice, proceduri, instructiuni, norme pentru organizarea activitatii unor institutii, precum si noua formularistica. Unele dintre acestea, de maxima importanta, vor fi redate integral in culegere. Celelalte documente sunt indicate in cuprinsul culegerii, fiind redate si informatii privind: Monitorul Oficial in care au fost publicate, temeiul legal de emitere, cuprinsul pe scurt, alte mentiuni speciale, data de la care sunt aplicabile, precum si actele normative abrogate, acolo unde este cazul. Pentru a facilita consultarea comparativa a dispozitiilor noului Cod de procedura fiscala si ale vechiului Cod– O. G. nr. 92/2003, culegerea cuprinde un tabel de corespondente intre cele doua acte normative.

Puncte forte

- Forma actualizata La Zi a Codului de procedura fiscala, conform ultimelor modificari si completari aduse prin O. U. G. nr. 13/2016 (M. Of. nr. 368 din 12 mai 2016)

- Normele metodologice introduse sub articolul sau subdiviziunea de articol din Cod la care se refera

- Corelatii legislative cu Ordinele ministrului finantelor publice si ale presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala

- Hartie alba, de calitate superioara, rezistenta la folosire frecventa

Nr. de pagini: 328
Anul aparitiei: 2016
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.109 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.