Noul Cod civil - Legislatie consolidata si index: 9 septembrie 2015

Noul Cod civil - Legislatie consolidata si index: 9 septembrie 2015
-15%
Preț: 19,47 lei
22,90 lei (-14,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2015
Categoria: Cod

DESCRIERE

Editia de fata cuprinde Noul Cod civil (Legea nr. 287/2009), actualizat la 9 septembrie 2015, articolele Codului fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii si de aplicare, de dispozitii conexe, de extrase din Constitutia Romaniei, de decizii CNA, dar si de recursuri in interesul legii si hotarari prealabile, necesare unei depline intelegeri a noii reglementari.

Indexul plasat la finalul Codului faciliteaza utilizarea acestuia, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul dreptului civil si asigurand o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.

De asemenea, in extras, cititorul va regasi dispozitii ale Legii pentru punerea in aplicare a Noului Cod civil (Legea nr. 71/2011), inclusiv dispozitiile referitoare la legi conexe din domeniul dreptului civil (cu note de actualizare aferente).

Lucrarea Noul Cod civil. Legislatie consolidata si index: 9 septembrie 2015 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.Data aparitiei: Septembrie 2015
Format: 13X20
Pagini: 625

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.