Noile Teste dupa modelul european. Evaluare Nationala Limba Romana si Limba Franceza clasa a VI-a (Cristina Diana Neculai)

Noile Teste dupa modelul european. Evaluare Nationala Limba Romana si Limba Franceza clasa a VI-a (Cristina Diana Neculai)
-25%
Preț: 10,50 lei
14,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

„Noile teste dupa model european– Evaluarea nationala. Clasa a VI-a. Limba romana– Limba franceza“ au ca model testele elaborate de MEN in anul scolar 2013-2014, sunt in stricta concordanta cu programele scolare in vigoare si au un nivel mediu de dificultate.
Fiecare test al lucrarii contine doua texte (unul in romana si unul in franceza) cu o tema comuna, pe care elevii le vor folosi ca suport pentru o aplicatie data. Prin rezolvarea cerintelor fiecarui test se evalueaza atat intelegerea la prima vedere a unor texte-suport, cat si folosirea informatiilor din aceste texte in rezolvarea unor situatii similare celor din viata reala. La finalul lucrarii sunt incluse sugestii si raspunsuri prin care elevii sa-si verifice modul de lucru. Acest gen de evaluare transdisciplinara ajuta elevul sa inteleaga corect mesajul oricarui tip de text. In egala masura, il sprijina sa sintetizeze si sa coreleze informatii diverse in scopul rezolvarii unor cerinte.„Noile teste dupa model european– Evaluarea nationala. Clasa a VI-a. Limba romana– Limba franceza“ au ca model testele elaborate de MEN in anul scolar 2013-2014, sunt in stricta concordanta cu programele scolare in vigoare si au un nivel mediu de dificultate.  Fiecare test al lucrarii contine doua texte (unul in romana si unul in franceza) cu o tema comuna, pe care elevii le vor folosi ca suport pentru o aplicatie data. Prin rezolvarea cerintelor fiecarui test se evalueaza atat intelegerea la prima vedere a unor texte-suport, cat si folosirea informatiilor din aceste texte in rezolvarea unor situatii similare celor din viata reala. La finalul lucrarii sunt incluse sugestii si raspunsuri prin care elevii sa-si verifice modul de lucru.  Acest gen de evaluare transdisciplinara ajuta elevul sa inteleaga corect mesajul oricarui tip de text. In egala masura, il sprijina sa sintetizeze si sa coreleze informatii diverse in scopul rezolvarii unor cerinte.

Cuprins:
Testul 1 - Drepturile copilului 
Testul 2 - Un cititor pasionat 
Testul 3 - Intre film si banda desenata 
Testul 4 - Vine vacanta! 
Testul 5 - Colegii mei de clasa 
Testul 6 - Cainele, un prieten 
Testul 7 - Obiceiuri de Anul Nou din tara si din lume 
Testul 8 - Heidi, fetita muntilor 
Testul 9 - Sportul preferat 
Testul 10 - Spectacolul 
Raspunsuri 

Nr. de pagini: 64
Anul aparitiei: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.113 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.