Nicoleta Popescu, Matematica si explorarea mediului, pentru clasa a II-a, caiet de lucru - Semestrul 1 (Varianta I)

Nicoleta Popescu, Matematica si explorarea mediului, pentru clasa a II-a, caiet de lucru - Semestrul 1 (Varianta I)
-15%
Preț: 8,50 lei
10,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Cartea se adreseaza elevilor de clasa a II-a si reprezinta un auxiliar didactic realizat in conformitate cu cerintele noii programe scolare, avizate de M. E. N. prin ordinul 3418/2013. Elevii sunt pusiin situatia de a analiza, de a exersa si de a aplicain mod constient si creator notiunile teoretice dobandite.

Continutul auxilia-rului este structurat de la usor la greu, de la simplu la complex, existand si probleme cu un grad de dificultate sporit. Probele de evaluare propuse reprezinta un instrument eficace de a controla sistematic cunostintele copiilor, oferindu-le o perspectiva noua pentru programul viitor deinvatare. Prin obiectivele pe care le urmareste, aceasta carte este utila atat elevilor si invatatorilor, cat si parintilorin lucrul suplimentar cu copilul.


Anul aparitiei: 2017
Nr. pagini: 60


 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.094 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.