Ne vorbeste parintele Epifanie. Lamuriri pentru framantari - Volumul 1, Epifanie Teodoropulos, Sophia

Ne vorbeste parintele Epifanie. Lamuriri pentru framantari - Volumul 1, Epifanie Teodoropulos, Sophia
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2021

DESCRIERE

Una dintre cele mai de seama si apreciate personalitati ale vietii duhovnicesti din Grecia secolului al XX‑lea a fost parintele arhimandrit Epifanie Theodoropoulos.
Refuzand promovarea si ridicarea in scaunul episcopal, s‑a dedicat activitatii pastorale in chipul cel mai discret, prin slujirea aproapelui mai ales ca preot duhovnic.
Autor a nenumarate articole si a peste 20 de carti, a ramas in constiinta bisericeasca a contemporanilor cu precadere multumita dialogurilor si discutiilor de arhondaric, pe care le avea de fiecare data, dupa incheierea dumnezeiestii Liturghii, cu fiii sai duhovnicesti, dar si cu toti cei aflati in cautarea unui raspuns la nenumaratele intrebari cu care ne confruntam.
Urmand cu modestie si sarguinta, cu sensibilitate duhovniceasca si acuitate sporite calea de mijloc, intre modernism si secularizare, intre zelotism si fanatism, prin cunoasterea, temeinica si aducatoare de sfintire, a cuvantului lui Dumnezeu, parintele Epifanie ne invata ce inseamna cugetul apostolic, ethosul evanghelic si spiritul crestinesc integru.
Cuvintele sale, asemenea unei mosteniri nepretuite, raman pentru crestinul mereu pus la incercare o comoara de intelepciune nesecata, oferind lamuriri pline de Duh, aducatoare de pace duhovniceasca si izgonitoare a toata framantarea potrivnica cresterii noastre sufletesti in Domnul.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.103 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.