Modelare economica. Concepte, teorie si studii de caz

Modelare economica. Concepte, teorie si studii de caz
-5%
Preț: 57,00 lei
60,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:

DESCRIERE

In prezent managerii sunt nevoiti sa caute noi metode de integrare a domeniilor de activitate prin care firma sa-si creeze avantaje fata de concurenti si sa aleaga alternativele optimale. Pentru aceasta, entitatile economice si organismele internationale apeleaza la metode statistico-matematice, cibernetice, informatice, la metode ale stiintelor aplicative tehnice si economice integrate logic prin conceptele teoriei sistemelor si teoriei deciziei. Modelele s-au concretizat astfel si acestea se utilizeaza, adaptate, la analiza riscurilor, activitatii financiar-bancare, monetare, atat la nivelul microeconomic, cat si macroeconomic.

Lucrarea se bazeaza pe o larga bibliografie, materiale si lucrari care au aparut si in care sunt tratate aspecte privind metodele si modelele utilizate in management economic, in general, precum si in cel financiar-bancar, in special.

An aparitie 2014
Nr. de pagini 558
Format 17x24

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.115 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.