Modalitatile si conditiile de acces in functia publica. Repere teoretice si practice

Modalitatile si conditiile de acces in functia publica. Repere teoretice si practice
Preț: 58,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Cartea trateaza aspecte utile atat persoanelor interesate de accesul in functia publica, cat si functionarilor publici, in procesul de dezvoltare a carierei acestora, dar si celorlalte categorii de personal: demnitarii din administratia publica centrala, alesii locali si personalul contractual.

 

De asemenea, cercetarea ofera atat repere teoretice cat si practice ale fenomenului administrativ studiat – stabilirea modalitatilor si conditiilor de acces in functia publica – si care are deopotriva o finalitate teoretica: prin care se propune o identificare si clasificare a modalitatilor si conditiilor de acces, o comparare a acestora prin surprinderea elementelor comune si de diferentiere, determinarea unor corelatii, formularea unor definitii si conturarea unor paradigme de activitate a functionarilor publici, in special, si a personalului administratiei publice, in general, cat si una practica-aplicativa: rezultatele studiului prezinta un set de date, informatii si cunostinte asupra unor situatii de drept si de fapt, referitoare la accesul in functia publica. Acestea urmeaza sa ofere baza pentru analiza critica in vederea fundamentarii motivate si formularii de politici publice de acces in functia publica, precum si pentru interventii de tip remediu in sensul stabilirii ori revizuirii unor elemente de reglementare, prin posibile optiuni deschise de lege ferenda pentru imbunatatirea cadrului legislativ existent.

 

Domeniul de interes va da contur si expresie unui fond de cunoastere nou si specific in ansamblul teoriilor care insotesc studiul personalului administratiei publice, subsumat ariei de cercetare a stiintelor administrative.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.062 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.