Minunata aventura a Bibliei de-a lungul secolelor

DESCRIERE

Anticipand intrebarile si nedumeririle cu care se confrunta cei mai fragezi cautatori ai adevarului, Tim Lale reface parcursul Cartii Cartilor, oferindu-le celor mici raspunsuri si, nu in ultimul rand, motive sa se increada in Cuvantul lui Dumnezeu.

 

Autorul realizeaza o incursiune succinta in istoria tumultoasa a Cartii care a schimbat fata lumii. Pornind pe urmele lui Moise, ale profetilor alesi de Dumnezeu si ale scribilor care s-au ocupat de copierea laborioasa a textelor, Tim Lale ajunge la perioada marcata de schimbari a Evului Mediu, la traducerile care s-au facut in diverse parti ale lumii si la dovezile arheologice care intaresc si reafirma autenticitatea Bibliei.

 

Pe langa activitatea pastorala, Tim Lale, autorul volumului de fata, lucreaza ca editor, scriitor si profesor de engleza la Southern Adventist University din California. Coautor al volumelor: Jesus in My Shoes, Islam & Christianity in Prophecy, Ten Who Came Back, If Tomorrow Comes, The Gift, Tim Lale este implicat totodata in diverse proiecte pentru tineri si adolescenti.

 

 

Nr. de pagini: 80

An aparitie: 2013

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0647 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.