Minte vasta, inima profunda

Minte vasta, inima profunda
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Minte vasta, inima profunda. Prezentare - Minte vasta, inima profunda. Un dar facut numerosilor occidentali care ar dori sa se trezeasca si sa traiascaîn lume cu eficacitate si compasiune”

        Maestrul Zen, Doctorîn stiinte, Bernie Glassman, autor al lucrarii„A fi martor” („Bearing Witness”)

O carte plina de creativitate si originalitate care va contribui semnificativ la dialogul Orient-Occident si la nevoile celor atrasi sa treaca dincolo de cautare”.

         Parintele Thomas Keating, autor al lucrarii„Mintea deschisa, Inima deschisa”
Învatatii misticismului ebraic auîndrumat cautatori avansati spre nivelele Mintii Divine si Inimii Extinse.În zilele noastre, Genpo Roshi, pe numele sau Reb Merzel, ofera cautatorului transconfesional o poarta contemporana catre cel maiînalt nivel de constientizare.
         Rabinul Zalman Schachter-Schalomi, Doctorîn stiinte, co-autor al„Evreuîn simtire” (Jewish with feeling)
O noua metoda remarcabila pentru catalizareaîntelegerii profunde care ar necesita altminteri, un efortîndelungat si intens.

        Dr Roger Walsh, doctor-medic, autor al lucrarii„Spiritualitatea esentiala”
Odata ce ai trecut prin procedeul Mintea Suprema, usa catre transcendent ti se deschide, iar practicaîti va permite sa aprofundezi acea cunoastere.

        Swami Sally Kempton, autor al lucrarii„Inima Meditatiei”
Popularitatea lucrarii lui Genpo indicaîn mod clar faptul ca exista numeroase persoane care si-au trezit sinele la viata urmând aceasta cale, si totodata ca, pentru acestia, lucrarea atinge o coarda cu rezonante profunde.

         Dr. Hal Stone si Dr. Sidra Stone, creatorii tehnicii Dialogul Vocilor
Procedeul Mintea Suprema reprezinta o cale uimitor de originala, profunda si eficace pentru a ne trezi sau pentru a ne vedea Adevarata Natura. Aceasta practica este atât de simpla si de universalaîncât poate fi folositaîn cadrul oricarei cai spirituale, sau chiar prin eaînsasi, ca practica pentruîntelegerea pe deplin a adevaratului tau Sine.

         Ken Wilber, autor al lucrarii„Spiritualitatea integrala” 
Despre autor
 
   

Genpo Roshi s-a nascut Dennis Paul Merzelîn Brooklyn, New York, a crescutîn California de Sud, unde a fost campion laînot si jucator de polo pe apa. Si-a facut masteratul la University of Southern California si a fost salvamar si profesor,înainte sa devina calugar zenîn 1973, sub maestrul zen Taizan Maezumi. A devenit cel de-al doilea succesor al lui Maezumi Roshi,în anul 1980.În anul 1982, aînceput sa predeaîn tari ale Europei si a fondat grupul international pe care l-a numit Sangha Kanzeon (Compasiune), acum cu sediul centralîn Salt Lake City, Utah, si având filialeîn Franta, Polonia, Belgia, Germania, Anglia, Malta si Olanda. A primit Inka (titlul de maestru zen) de la Bernie Glassman Roshi,în 1996, devenind, drept urmare, unul dintre putinii descendenti occidentali recunoscuti atâtîn traditia Soto Zen, cât si Rinzai Zen. Timp de zece ani, pânaîn 2007, a fost presedintele White Plum Asanga, comunitatea mondiala careîi cuprinde pe toti descendentii lui Maezimu Roshi, succesorii acestora si numeroasele grupari pe care le conduc. Locuiesteîn Salt Lake Cityîmpreuna cu sotia lui, Stephanie Young Merzel. Fiul sau, Tai Merzel, este inginer aerospatial, iar fiica sa, Nicole Merzel, este licentiataîn matematica si urmeazaîn prezent cursurile University of Puget Sound.
 

 
 
 
 

 
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.063 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.