Microsoft Visual FoxPro 6.0 - Ghidul programatorului

Microsoft Visual FoxPro 6.0 - Ghidul programatorului
-15%
Preț: 29,75 lei
35,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 832
Categoria: Baze de date

DESCRIERE

Invatati sa construiti baze de date performante, orientate pe obiecte, folosind Visual FoxPro.

Microsoft Visual FoxPro 6.0 este cea mai noua versiune a acestui mediu interactiv, orientat pe obiecte, dedicat gestionaria bazelor de date si scrierii aplicatiilor pentru acestea. "Microsoft VisuaIFoxPro 6.0 - Ghidul programatorului" este o lucrare utila atat incepatorilor cat si celor care au atins un nivel mediu in programare, ajutandu-i sa isi insuseasca cunostintele necesare pentru a utiliza din plin puterea oferita de acest evoluat instrument de programare. Aceasta lucrare completa ofera informatii detaliate privind scrierea aplicatiilor folosind modelul condus de evenimente si tehnici de programare orientata pe obiecte.

"Microsoft VisuaIFoxPro 6.0 - Ghidul programatorului" include:

Ce este nou in Visual FoxPro - interoperabilitate si legatura cu Internet-ul, instrumente pentru scrierea aplicatiilor si cresterea productivitatii programatorului, imbunatatiri ale mediului de programare
Crearea de solutii client/server - posibilitatea lucrului cu baze de date mai mari, optimizarea performantelor
Fisiere de asistenta soft - un sistem de asistenta vizual, structurat ca o baza, de date
Aplicatii extinse - testare si depanare, adaugarea caracteristicilor OLE, partajarea bazelor de date, aplicatii internationale
Aplicatii distribuite - construirea unei aplicatii pentru a fi distribuita
Accesul la biblioteci API - biblioteci externe, Visual FoxPro API

Ideala pentru programatorii de orice nivel, "Microsoft VisuaIFoxPro 6.0 - Ghidul programatorului" reprezinta cea mai buna alegere pentru descoperirea si exploatarea acestui mediu de programare evoluat.

Categoria: Baze de date/ Programare

Trateaza: Microsoft Visual Fox Pro

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.068 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.