Microsoft ofiice xp

Microsoft ofiice xp
-25%
Preț: 17,18 lei
22,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-571-398-5
Editura:
Pagini: 400
Categoria: Internet

DESCRIERE

ARDETI DE NERABDARE:

sa compuneti documente, tabele, grafice si prezentari interactive?; sa administrati datele?;sa va planificati timpul?; sa comunicati electronic prin "e-mail"-uri?; sa publicati propriile pagini "Web"?; sa folositi comenzile vocale si sa introduceti un text prin dictare?

PRINDETI "CARTEA DE AJUTOR" INTINSA DE SERIA "THE COMPLETE IDIOT'S GUIDE", "MICROSOFT OFFICE XP"!

Zilele biroului traditional au apus, iar masina de scris, cea de calculat, caietele-contabile si cartile de vizita pot spera, in cel mai bun caz, la un viitor de piese de muzeu. Prezentul apartine, fara doar si poate, procesarilor de texte, calculelor tabelare, bazelor de date computerizate, agendelor electronice, e-mail-urilor, publicatiilor Web si, cine mai stie, cator alte facilitati digitale de ultima ora. Office XP este salvarea dumneavoastra, posibilitatea de a nu ramane de caruta intr-un viitor, care a incetat de mult sa mai bata la usa, cu care n-ar fi rau sa facem cunostinta, sa ne familiarizam cat mai curand posibil.

Este exact ceea ce va ofera lucrarea lui Joe Kraynak, autor si editor ale carui carti de calculatoare - The Complete Idiot's Guide to PC's, The Big Basics Book of Microsoft Office, 10 Minute Guide to Excel, Microsoft Internet Explorer 3 Unleashed sau More Easy Windows 98 - au constituit timp de peste 10 ani baza acumularilor in domeniu pentru sute de mii de cursanti, merge chiar mai departe cu amanuntele folositoare oricarui incepator. Si, in orice caz, o face si cu talent pedagogic, la care ii da tot dreptul formatia filologica (a absolvit in anul 1982 cursurile de stilistica si filosofie ale institutiei Purdue University, iar din anul 1984 detine un masterat in literatura engleza) si indatorirea, autoimpusa, de a ajuta la asimilarea unor subiecte cum ar fi calculatoarele, programarea sau Internetul nesofisticat si rasturnand metodica rutinierelor ceasloave despre calculatoare, dand utilizatorului aflat la inceput de drum sansa de a imblanzi fiara digitala si nu de a nu deveni sclavul ei!

Microsoft Office Xp va va descurca mai intai prin urzeala elementelor de baza ale programului Office XP si cea a documentatiei aferente, va v-a face, in pasi, sa deveniti stapan pe situatie in toate aspectele utilizarii acestuia, sa trageti profitul maxim de pe urma facilitatilor sale, sa comunicati cat mai eficient, local si in lume, sa elaborati pagini Web competitive si profesioniste, cu un cuvant, sa jonglati cu Microsof Office XP. Este, la urma urmelor, ceea ce v-ati si dorit, nu?

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.060 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.