Microsoft. NET Framework
82,46 lei
97,01 lei (-15%)

Microsoft. NET Framework

Microsoft. NET Framework
-15%
Preț: 82,46 lei
97,01 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Pagini: 528

DESCRIERE

Despre carte
Platforma Microsoft .NET Framework permite realizatorilor sa construiasca aplicatii sigure ASP.NET Web Forms si servicii XML Web, aplicatii Windows® Forms, instrumente si tipuri. Cartea Microsoft .NET Framework este ideala pentru oricine cunoaste conceptele programarii orientate spre obiect, cum ar fi abstractizarea datelor, mostenirea si polimorfismul. In aceasta carte este explicat cu atentie sistemul extensibil de tipuri al platformei .NET Framework, este analizat modul in care este administrat comportamentul tipurilor in timpul executiei si sunt explorate modalitatile prin care o aplicatie manipuleaza tipurile. Desi cartea se concentreaza asupra limbajului C#, conceptele prezentate pot fi aplicate tuturor limbajelor de programare care au drept tinta platforma .NET Framework.

Din Cuprins

Arhitectura platformei .NET Framework

Construirea, impachetarea, desfasurarea si administrarea aplicatiilor si tipurilor lor

Construirea si desfasurarea asamblajelor partajate

Elemente fundamentale privind tipurile

Tipurile primitive, de referinte si de valori

Operatiile comune tuturor obiectelor

Membrii tipurilor si accesibilitatea

Constantele, campurile, metodele, proprietatile si evenimentele

Lucrul cu text

Tipurile de enumerare si indicatorii de biti

Tipurile de tablouri

Interfetele

Atributele personalizate

Delegatii

Tratarea erorilor cu ajutorul exceptiilor

Administrarea automata a memoriei

Aplicatiile AppDomain si reflexia

Despre autor

Jeffrey Richter este co-fondator al Wintellect , o firma de pregatire, proiectare si depanare, care are ca scop sa ajute companiile sa dezvolte mai repede un software mai bun. Jeff a scris multe carti, dintre care amintim Programming Applications for Microsoft Windows (Microsoft Press, 1999) si Programming Server-Side Applications for Microsoft Windows 2000 (Microsoft Press, 2000). De asemenea, Jeff este editor colaborator la revista MSDN Magazine, unde este autorul rubricii .NET..

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.075 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.