MICROBIOLOGIE (editia a 2-a)

MICROBIOLOGIE (editia a 2-a)
-25%
Preț: 18,75 lei
25,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Dermatologie

DESCRIERE

Lucrarea de fata reprezinta o noutate in cadrul literaturii medicale romanesti din punctul de vedere al conceptiei si realizarii acesteia.

Prezentarea schematizata a materialului ofera cititorului un important ajutor in intelegerea si fixarea notiunilor. Mentionam ca acest sistem de redactare este deja utilizat in vestul Europei si in Statele Unite cu rezultate excelente.

Manualul are la baza cursul sustinut in cadrul disciplinei de Microbiologie, adresandu-se in primul rand studentilor anului al II-lea, fiind un util instrument in pregatirea examenelor. Manualul este insa extrem de util studentilor tuturor anilor, internilor si secundarilor, ca un mijloc de recapitulare si verificare.

Lucrarea este conceputa sub forma a patru parti: Microbiologie Generala, Imunologie, Bacteriologie si Microbiologie Clinica. Scopul urmarit este acela de a oferi viitorilor medici, indiferent de specialitatea pe care o vor urma, cunostintele esentiale care sa le permita o orientare rapida si corecta intr-un diagnostic de laborator. Partea a patra a lucrarii este destinata studentilor "anilor clinici", internilor si secundarilor, descriind cateva dintre realitatile clinice curente in care este implicata bacteriologia.

Tentatia majora a autorului unei carti stiintifice este aceea de a largi peste masura volumul lucrarii, aceasta devenind un instrument greu de utilizat. Speram ca am rezistat acestei tentatii, reusind sa condensam materialul astfel incat scopul lucrarii sa fie atins.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.100 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.