Mic tratat de fitomedicina (Volumul I+II)

Mic tratat de fitomedicina (Volumul I+II)
Preț: 91,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2010

DESCRIERE

Mic tratat de fitomedicina (Volumul I+II) de Alin Scarlat Mihai. "Autorii, au conceput punerea in valoare a"FARMACIEI VERZI", pornind atat de la bazele informational - ideatice rezultate din cunoasterea acesteia cat si pe cunoasterea posibilitatilor si limitelor utilizarii ei, pe cunoasterea precautiilor pe care le implica, cat si a contraindicatiilor, a efectelor adverse incrucisate cu alti factori medicali, pe o pozologie corecta, stintific fundamentala, pe cunoasterea"anastomozelor", intricarilor, complexelor complementarisme cu medicina clasica, farmacoprofilaxie si terapie cu plantele medicinale. Prin toate aceste particularitati si specificatii autorii confera utilizarii plantelor medicinale, chiar mai mult decat o complementaritate, ci chiar caracterul unei entitati, in cadrul specialitatilor medicale: FITOMEDICINA, ceea ce explica si totodata justifica optiunea sa pentru titlul"FITOMEDICINA", a acestei lucrari. Domnul doctor Mihai Alin Scarlat alaturi de fitoiatru este si un distins specialist in medicina interna.
 
  Confruntat cu realitatea tenebroasa a efectelor secundare adverse a medicamentelor de sinteza, cele acute si subacute mai bine cunoscute si a celor cronice prezumabile, a fost desigur atras de administrarea remediilor fitomedicale alternativ sau complementare medicamentelor de sinteza susceptibile astfel la o administrare"IPSEFATCO" in doze mai mici, sau chiar la o eventuala substituire, desigur numai atunci cand este posibil si fara a incalca imperativul hipocratic"PRIMUM NON NOCERE".
 
  Acest tratat poate fi foarte util atat cadrelor medicale de specialitate cat si tuturor celor interesati de binefacerile medicinei naturiste."
 
                                                Profesor Universitar Doctor Vladimir Gusic
Numar de pagini: 922 Vol. I; 685 pag. + 117 planse full color Vol. II                          

Formatul in cm.:16,5 X 24

Anul aparitiei:2003
Vezi și alte cărți: Tratat

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

35,10 lei
39,00 lei (-10%)
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.