Metodele ADR in context european si international

Metodele ADR in context european si international
Preț: 43,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Pagini: 230
Format: Academic
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Lucrarea isi propune sa exploreze, atat din perspectiva existentei reglementarilor Uniunii Europene si reglementarilor nationale, dar si a unui studiu sociologic realizat problematica metodelor alternative de solutionare a litigiilor la nivel national, cu luare in considerare a cadrului legislativ european in domeniu. Sunt abordate in mod sistematic si integrat dispozitiile legale, analiza de specialitate concentrand o serie de lucrari juridice, jurisprudenta instantelor de judecata in materie, informatii istorice si sociologice.

 

Avand in vedere actualitatea temei si importanta evaluarii legislatiei nationale raportat la dispozitiile europene in domeniu, lucrarea de fata isi propune sa se constituie intr-un instrument de analiza legislativa si sociologica a metodelor alternative de solutionare a litigiilor cu abordare pluridisciplinara a mecanismelor alternative de solutionare a disputelor, apeland la metode si rationamente specifice stiintei dreptului.ISBN: 978-606-39-0637-4

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Created in 0.101 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.