Metode de analiza in marketing

Metode de analiza in marketing
-15%
Preț: 11,12 lei
13,08 lei (-14,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Pagini: 328
Categoria: Cursuri

DESCRIERE

Teme de maxima importanta pentru eficienta oricarei firme:

interpretarea si sistematizarea datelor, constientizarea problemelor si stabilirea ordinii importantei lor, precum si identificarea tehnicilor de solutionare a acestora
maximizarea beneficiilor prin diferite tehnici de previzionare
stabilirea pragului de rentabilitate in functie de elementele care il determina
identificarea influentei factorului "timp" in marketing
alocarea eforturilor de marketing in functie de criteriile de evaluare a performantelor
adoptarea de hotarari pe baza logicii decizionale
evaluarea riscului si minimizarea efectelor incertitudinii

Prin tematica abordata si claritatea expunerii, lucrarea se constituie intr-un demers necesar, intr-un moment in care, in economia romaneasca, firma este privita din ce in ce mai mult ca un sistem menit sa asigure derularea proceselor interne ale afacerii.

Cartea se adreseaza tuturor celor interesati de marketing, de la cei care deslusesc tainele eficientei activitatii de marketing dinspre teorie spre practica - studentii, si pana la intreprinzatori care gasesc in paginile ei abordari teoretice ale fenomenelor practice deja cunoscute si solutii pentru problemele ivite in activitatea zilnica.

Fie ca faceti primii pasi in marketing, fie ca va confruntati cu necesitatea abordarii unei importante decizii in domeniu, "Metode de analiza in marketing" va ofera un sprijin si un indrumar.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.066 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.